Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno. Pogotovo kamelija! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme Iris koja lipota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamelija je presavršena. Oduševljena sam.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
shasha nisam ja lijena
![]() ipak ja vrtlar pokušavam biti tek od prošlog proljeća i još nisam uspjela sve izorganizirati tako da uvijek nešto cvijeta
ali oćem
![]() ali idući mjesec će nadam se biti rascvjetanije jer niče na sve strane
![]() pelin će na put poslije Uskrsa
![]() danas je predivan dan pa sam ponovila slikanje od nekidan jer su mi slike bile tmurne.....ove su malo bolje iako puše vjetar pa mi se cvijeće miče
![]() |
|
![]() |
|
šljiva u puno cvatu
![]() i ružmarin cvate
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Euphorbia je
![]() A nije li ta tvoja lavanda ustvari ruzmarin
![]() |
|
![]() |
|
a je...valjda me sunce smantalo pa sam krivo napisala
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno iris
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Živo, živo - sve u cvatu
![]() Ah, ta kamelija - moj tiha patnja i još crvena!
Mislim da imamo istu euphorbiu i moja ove godine prvi puta cvate!
|
|
![]() |
|
bergenia samo da ova moja malo naraste pa će biti grančica za odrezati i pokušat ćemo zakorijeniti
![]() perunike procvjetale
![]() a jorgovan samo što nije
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris, sve ti lipo usjeva, uvik iznenadiš s nekim lipim cvitom. Čestitka.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo iris,sve je krasno kod tebe
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno,Iris
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Stiglo je
![]() |
|
![]() |
|
jabuka
![]() trešnja
![]() |
|
![]() |
|
jorgovan i kerija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prekrasno iris
|
|
![]() |
|
ovo je nešto divlje što sam prenijela u vrt...ali ima lijepe cvijetiće
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |