jagode penjačice Mont Everest |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamaa, obavezno javim. Poslala sam narudžbenicu u utorak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijan023 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Meni nikako taj Šibenik ne izlazi iz glave...daj dedaželjko uslikaj te šibenčanke pa da ih i mi vidimo.... |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ajde javi kad ih dobiješ--ja baš jučer pitala susjeda- još mu nisu stigle
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
BubaSanja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Ja naručila ove iz Šibenika pa kako bude.
|
|
![]() |
|
marijan023 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
I moje iz Čakovca dobro napreduju....jedna ima već 3 cvijeta A kako ćete ih penjati??
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Valjda su moje najnaprednije, ja ću jesti jagode, a fora mi je zovem ih "jagode od Jagode", tako je sotalo, izvini Jagoda, ali to mi je sad fora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
meni su stigle jagode iz čakovca- sve u roku dva dana
![]() susjed koji je naručio jagode iz šibenika prije dva tjedna još nije dobio
|
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
evo još jedan pogled na jagodice pred par dana,današnji pogled je puno napredniji....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
posađene jagodice u vrtu sa svojim štapovimav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
evo jagode iz Čakovca spremne za sadnju....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dedaželjko ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
JAGODE RASTU IZ ŠIBENIKA, JOŠ MALO I BITI ĆE RODA. Tko ne vjeruje da na hrvatskoj zemlji sve dobro raste treba tu zemlju i voljeti.
Sretan vam Uskrs svima i onima za sedam dana jer Uskrs je za sve ljude isti ako ga uvažavaju i poštuju.
|
|
![]() |
|
A što je sa jagodama iz Šibenika. Jesu li se primile i dali rastu? Pišite.... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
O marijane baš mi je drago da si ovo napisao, jer upravo sam svoje posadila, pa ćemo vidjeti kako će se ponašati, ako bude ok kupit ću još.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Svih mojih 5 jagoda iz Čakovca su ponosno digle list u zrak a u jednoj se već vidi i cvijtni pup....idemo na Mount Everest....... |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Moje jagodice se moče i slijedi sadnja ali sutra pošto danas idem na kratki put,pa na posao,a navečer mi se neće baš dati saditi.
|
|
![]() |
|
Još odgovor Jassminu kojem ujedno želim dobrodošlicu u naše društvo.Odnos euro-kuna je 1euro =7,51kuna,a pozivni za HR je 385.Pozdrav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Da se samo nadovežem vezano za poštarinu.Naime poslano je sa HPEKSPRES-om ne običnom poštom,te zato stigne za 1 dan ali je skuplje od obične pošte.Izbor pošte određuje pošiljatelj,ako se ne dogovori drugačije kod narudžbe.Zato ako želite manje troškove i duže čekanje inzistirajte na običnoj pošti,ukoliko je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Da, je čudno, ali to je što je - jagode su tu, a mi smo troškove poštarine podjelile na 5, pa nije strašno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
poštarina 58 kn????? ja naručila 10kom- pa to nije normalno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi smo večeras podjelili jagode, sad nas čeka sadnja i naravno konzumacija. Ima nas dosta, pa ćemo razmjenjivati iskustva. naše su jagode iz čakovca - izgledaju super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |