Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 79> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Gogs, nekako mi se čini jako dugo da nam se nisi javila.
Vjerujem da kod tebe ima nečeg lijepog... jedva čekam da vidim to! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs ovo je tipično za tebe...lijepo i prozračno!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
hvala sanjam, hvala Kaća, bubač, ma svima hvala
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Anđelka, to ti je japanska jednoslojna salveta starija i od mene ali tako tanka i porozna da sam na nju morala ljepiti još jedan sloj od troslojnih salveta kako mi ne bi boja probila. Samo sam malo doradila bojama i polakirala bezbojnim lakom
|
|
![]() |
|
osijek - goga , trenutno nemam Mozarta (možda nađem pola salvete pa ti pošaljem) ali ću mislit na tebe. Bubamara nek ti kaže koliko sam dugo tražila violinu, note...
|
|
![]() |
|
Akrilne boje pa preko toga lak-ljepilo ili lak u spreju. Ali kad radim sa bojama za staklo (kad nije salvetna tehnika) onda ih zapečem u pećnici. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
gogs majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
I još jedan jako lijepi tvoj rad...ti si meštar za ove stvari!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jel to salveta ili crtano? Ovo je prekrasno !
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
u lumosu su 4 komada oko 7-7,5 kn...nisam sigurna točno, gogs ćeto bolje znat...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i koliko kostaju takve salvete?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
u lumosu imaš salvetu mozart, a imaju i krasnih papira sa violinama, notama i sl.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
goge, nisam mogla ne primjetiti da su ti radovi zbilja originalni...imas odlicne ideje, ali sto je jos bitnije, savrseno su pretvorene u djelo...moram priznati da su me vrece za boce, kao i mozart kutija (jer i sama sam zaljubljenik u klasiku) oduseeeeevileeeeeeeeee....
i opet ja...gdje nabavljate te salvete s glazbenicima???i ja bi htjela tih predivnih salvetaaaaa |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi! slonići su mi
![]() mozartu se moraš divit. jako lijepo napravljeno.
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kutijica Mocart je krasna
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |