Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 96> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E baš interesantno jeli ti bude vani
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo čuvarkuća moje susjede. Bila je i veća , ali je raščupala i podijelila. I ja sam dobila pelcer.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moram uslikati malo svoje, svojevremeno me renee snabdjela raznim i sada su fino krenule, ali ni izdaleka ih nema ovoliko. Baš su štosne ovako čoporativne - susjeda ih može slobodno dijeliti.
Dali prežive zimu? |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triška kod mene su ne od tog pelca, ali isto čuvrkuće preživjele u Fužinama. Jest da su malo pocrvenjele i sporo se šire, ali su žive i zdrava. To znači mogu i na -20. Ako su tvoje u Rijeci trebale bi bujati kao i ove. Ovo nije ništa, taj tepih je bio veći prije rasčupavanja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrcko super, a ja ih nosila iz Skradnika u Rijeku, dobro bile su u posudi, pa nije bilo problema, e baš imam gore jedan panj za njih, veselim se jer ih volim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Meni su preživjele i one u ćupu,nemaš problema sa ćuvarkućama u G. Kotru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E pa shvatila sam, pa ću jedan dio od ovih mojih sigurno preseliti gore
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triška baš su ti slatke čuvarkuće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam kupila čuvarkuću najstarijoj unuci koja skuplja kaktuse.Pitanje glasi: kako često ju zalijevati?
I kako je duboko posaditi.Odnosno u važ(pitar) ili nešto plitko. Oni nemaju vrt.
|
|
![]() |
|
Posadi je u pjeskovitu zemlju, plitku posudu, neka zaljeva rijetko, ja svoje jednom u 15 dana, a po ljeti jednom tjedno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Sve važno ti je Triša napisala. Zemlja neka ne bude bogata, ali dobro propusna da. Nikakva dohrana! I ako se rozete počnu zatvarati, zaliti i mimo redoslijeda. Uglavnom, nije ih lako ukokati, osim potopom i tovljenjem
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
evo i mojih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prekrasno Otok
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Otok vidim i ti voliš čuvarkuće. Meni su sve lijepe i one najobičnije zelene, ali ove crvene su baš posebne. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Otok, na prvi i drugi fotki je Echeveria! Amerikanci ju nazivajo hen & chicks isto kao Sempervivume, pa otuda zabuna!
Inaće - evo mene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Renee, hvala ti, meni je to sve jako slično |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Juhu renee!
Mogu reć da si nam zafalila DRago mi je da si opet sa nama ![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
I eto slikice onih koje si mi poslala...
svi su se primili i već su počeli davati pomladak... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
baš mi se sviđaju sve
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |