Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da vam se sviđa moje cvjieće. Inaja kako tvoji ostići?? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
još nisu nikli
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Budu nikli, strpi se...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljeće je,a u meni nemiir lalalala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga osijeti se da uzivas u svojim biljcicama,a bome i mi uzivamo zahvaljujuci slikama,sve ti je prekrasno,a pitari ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Samo ti uživaj na terasi i u vrteku, a i mi ćemo sa tobom u lijepim sličicama
![]() |
|
![]() |
|
Pa kada vam se sviđa evo još jedne slike moga prvoga vrta...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo,vidim da i ti imas bijelu ružu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puna terasa pitara
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() I ovo je lantanino...ali sam zaboravila kako se zove.
![]() A ovo je dio vrta koji je cijeli dan u hladu...
|
|
![]() |
|
![]() Kupila sam crveni i bijeli, ali ako netko zna više o ovome prekrasnom cvijetu, dajte me prosvijetlite...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće ti zečići rastu kod nas na divlje, naročito po gomilama (hrpe kamenja) i u suhozidima, sami se rasijavaju. Meni je najljepši bijeli.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasno cvijeće....mislim da ti vraća ljubav ljubavlju...a mi ostali guštamo preko slikica
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad god gledam ja se uvijek nauživam ovdje ------krasno je
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zecici ili zjevalica(Antirrhinum majus),zahvalna biljka,imam je vec dugo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |