Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brač - moj otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Brač - moj otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 11:30
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ima jedan predivan otok, ime mu je Brač, a na njemu, iza sedam gora i sedam mora, najljepši vrt ima Lantana.
Triša svaka čast,pjesma je odlična!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:18
Ima jedan predivan otok, ime mu je Brač, a na njemu, iza sedam gora i sedam mora, najljepši vrt ima Lantana.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 00:57
Miris mora i ovakva ljepota.smile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 23:23
Lantana ovaj vrt što si slikala je prekrasan,prekrasne biljke,okoliš i opći dojam.Ali za nas je ljepši tvoj vrt i naravno prijavi se za najljepši vrt.....Clap
sutra je novi dan
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 12:09
Oči su mi ostale u ovom vrtu,ali ipak kako cure kažu tvoj nam je ljepši!!!

Ti se samo prijavi a mi će mo za tebe glasovati!!!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:01

kako kaže OTOK, mali raj i meni je već sada ljepši od ovog nagrađenog

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 12:05
Nemoj se zezati Lantana, prijavi se na taj natječaj, kod tebe je zaista mali raj
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:50
naravno,nemogu zamislit da svi prijavljuju svoje vrtove osim tebe
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:49
Hvala ti Rose, da se kandidiram onda, prošle godine je bila čak i novčana nagrada, mogla bi puno biljčica kupiti ha, ha...
život je more
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:38
vrt je prekrasan,ali ja bi tvom vrtu dala nagradu!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 11:31
Nisam davno skitala i slikala kako kaže Otok, ali jučer sam prošla pored ovog vrta, koji je prošle godine dobio nagradu za najuređeniji vrt u Bolu, pa evo vi prosudite sami. Ima tu još 10 vrsta bugenvilia koje još nisu procvjetale, pa hibiskusa, pelargonija, ma neznam čega sve nema...

Pa malo kaktusa

Za kraj samo par kućnih, i božićna zvijezda kao da je Božić

život je more
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 20:13
.... jer ja sam skitnica, ne drži me mjesto... a more mi je vječno u srcu... fala, fala
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 15:52
Samo daj. Nama koji sjedimo doma je to pravo putovanje. Čarolija.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 10:33
Slikat ću ja vama još punoooo...
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 09:59
Lantana....smile94

Ja čak više nemam želja, jer kada slikaš more meni je to želja a i odmor....
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 15:43
smile227 Lantana
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 14:46
smile39smile227Od silne ljepote!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 13:38
Otok, tako je to kad čovjek negdje živi i ne vidi ljepotu oko sebe kao što je drugi vide.

Proljeće samo ti reci želju i ja ću je probati ispuniti.

Jagoda Zlatni rat pod snijegom je kod nas otprilike svakih 10 godine i to su stvarno rijetke slike.

Minimode, ma lako ti je slikat kad je nešto lijepo, a more je uvijek ineresantno.

Andrea evo za tebe jedan morski horizont.

život je more
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 09:13
Evo i ja se prošetala Bračem!!!

Lantana, predivne fotke!!! Čekamo još!!! smile55
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 22:40
slike su stvarno za opustiti se a tek uživo....ima Lantana umjetničkog duha definitivnosmile55
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.