Tija nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:03 |
Nabavljeno!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li ko ima viška sjemenki Cosmosa??? Trebam za jednu meni dragu osobu.
|
|
![]() |
|
Markos moj dragi ja sam iz Čakovca tak da mi je malo problematično do MBM-a
|
|
![]() |
|
Markos1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
Tija ove TI djeteline boje vina prodaju u Mbm šatoru kraj Mandija...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Molim, i drugi put (naravno nešto drugo jer ovo mora uspjeti).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hvala Hoya
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tija, djetelina je krenula prema Čakovcu. Sve su osim ove koju sam poslala već u cvatu, a i ova samo što nije procvala. Možda uspije!
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Na žalost Tija nemam ništa slično...
Ali izgleda super.
|
|
![]() |
|
Djeteline imam ali vidi na zadnjim slikama na mojoj temi. Ako hoćeš poslat ću ti! Dok sam ja stisla "odgovori" ti si stavila slike. Nemam ove!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ili
zove se Oxalis (slike su s neta)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Stavi sliku te djeteline da nam je lakše skužiti...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tija, u Sesvetama je skitnica. Provjeri s njim!!! Djeteline nemam!
|
|
![]() |
|
molim ako ko ima viška sadnicu one predivne djeteline s velikim listovima, predivna mi je a neznam gdje bih je nabavila
|
|
![]() |
|
Neznam kud da stavim pa budem i tu stavila; nekome sam obečala bergeniju ta osoba živi u Sesvetama a neznam kome molim javite se!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Super, tak sam si i mislila da bude
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ne moraš dalje tražiti, ja ga mogu udomiti
![]() |
|
![]() |
|
Nudim drvo vrtnog hibiskusa visine cca 1,8 m cvate bijelo sa crvenim središtem, pošto je veliko ne dolazi u obzir slanje s poštom.
Fotka sutra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |