Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I ja se igram...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I ja se igram...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 15:10
smile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 14:51
Preslatko!!! One kuhaće, pa tanjureki, ali moram priznati da me se najviše dojmio znak ne smetaj!!

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 14:17

Odlično! Sve je super i daska i stalak baš sve!!!
ANĐELKA
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 12:26
Prekrasni su ti radovi, odlično si izabrala motiv i još odličan rad, nije ni čudo što je tm zadovoljan.
smile112
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 11:32
radovi su odlični,teško da mogu izdvojit jdean od 3 rada,jer su svi prekrasni
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:45

Joj kako ti je lijepa daska - baš je vesela, pa stalak ma sve mi je preslatko

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 09:20
Evo ovo je nešto od jučer, stalak za noževe...

Photobucket

i daska za rezanje uz njega...

Photobucket

a onda mi je bilo žao da stražnja strana ostane prazna tj. neiskorištena pa sam napravila i ovo...

Photobucket

MM kaže da mu je ovo najbolje od svega što sam napravila!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:49

draga sanjam, ja sebe uopće ne smatram nekom majstoricom decoupagea, ali stvarno...a da guštam u tim radovima, to je istina...i da treba biti zabava, i s tim se slažem...zato guštaj i stavljaj svoje radove jer su stvarno lijepismile78

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 10:34
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

sanjam, i onda ti meni nešto govoriš?? pogledaj kako krasni radovi...ova škrinjica, pa ove kuhače...sve  ti je super, super!!! smile55

Hvala miško, ti i još par cura ste za mene pravi favoriti iako i mi ostale nismo za "baciti", najbitnije je da se sve skupa dobro zabavljamo, zar ne?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 09:49
sanjam, i onda ti meni nešto govoriš?? pogledaj kako krasni radovi...ova škrinjica, pa ove kuhače...sve  ti je super, super!!! smile55
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 09:46
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

bit će onom cvijeću mjesto ovdje ako uzmeš onaj kotač, pofarbaš ga i nalijepiš salvete....LOL

Bubo, to ti je dobra ideja, baš ću morati nešto smisliti. Sve ostale dame, hvala vam!!!TongueTongue
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2009 u 00:50
Jako lijepi radovi. Uredni i lijepo kombinirani i korišteni motivi. Samo naprijed. Divna galerija
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 13:55
A,joj još jedna prekrasna škrinjica!
Da sam barem gusar,pa da vam pokupim sve te škrinjice s blagomsmile148
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 13:15
bit će onom cvijeću mjesto ovdje ako uzmeš onaj kotač, pofarbaš ga i nalijepiš salvete....LOL
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 13:14
skrinjica je prepreslatka,krasna je,a i svi radovi redomsmile141,bez iznimke..a cvijece jesmile227smile94
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 12:50
škrinjica je prekrasna!!!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 12:28

Drago mi je da vam se sviđa, slova sam printala na nekom tankom papiru za pisaću mašinu.

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 11:54
predivna je skrinjica....i da, i mene zanima jesu slova printana ili pisana? ako su printana - na cemu?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 11:22
prekrasni radovi,ali skrinjica mi je nesto posebno,ljepa i romantična smile76
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 10:14
Ti si stvarno dobrano zaljubljena u cvijeće......dobro će nam koristiti vrtlarice u novom svijetu na novoj zemlji
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.