Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoj mi reći da jorgovan ima cvjetove sa bijelim rubom? Šteta kaj nisi bliže da te molim za malog kad bude. Prekrasno ti je cvijeće
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista su lijepe slikice - prekrasne boje cvijeta! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kad zamirišu jorgovani.... divota
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan cvijet rododendrona, izgleda tako nježno...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Evo malo i jorgovana
![]() rhododendron
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja moram da potvrdim ,da je ova gredica još ljepša u "živo".Stvarno je sve super ispalo....
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala bako na pohvali
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jasmina, odlično!!! Počela si nas zavoditi slikicama, odlično, odlično! Potočnice, nježne, plavetne i ružičaste su prekrasne...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvo sam htjela pitati: tko je kopao, t.j. slagao ogradu?Jer i to je vraški posao. A onda grmići - potočnice. Nisam znala da ima i roza. Baš si lijepo iskombinirala!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nema šta sve je prekrasno samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ajme roze potocnice...uhvatis mi sjeme molim teeeee...sve je prekrasno
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Hvala rose na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko si cvijeća spremila, a ova gredica je krasna
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
malo carstvo je uistinu prekrasno,oni plavi i rozi grmići,sta je to?
|
|
![]() |
|
Polako se počelo sa radovima u vrtu.I ovo je prvo što sam završila
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E napokon da vidimo i tvoju ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja! Jer je kolekcija zbilja impozantna. I mudro je ovako složiti pa onda polako i smišljeno saditi.
Ali oni narandžasti, žuti tulipani...Volim žarke i neobične boje cvijeća!
|
|
![]() |
|
Uh, kad kreneš sve to saditi ... Jedva čekamo slikice!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |