Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verbene
![]() ![]() calistemon(narastao iz sjemena) ![]() jedan ricinus napreduje.. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
tulipani i dalje cvjetaju..
![]() kao i rododendron ![]() tulipi.. ![]() ![]() ![]() ![]() amarilis ![]() javor ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jesu li ove lale stvarno crne i jeli ovo Tekoma ide uza zid sve je krasno
![]() |
|
![]() |
|
Niho ,jeste ovo su crni tulipani,i takvi su i u živo..Ono što se penje,nije tecoma,,ali ne znam šta je..To mi mama dala,al ja naziv zaboravila
![]() A danasa sam dobila malu tekomicu,od Mene,i još svašta nešto..Ima i pasiflora edulis i lantana i hosta i ogromni kineski šaš.. ![]() i šaš ![]() A ovo su nove prinove,danas smo dijana i ja opet skitale i dobila sam neke biljke od nje neke kupila... ![]() Hvala vam curke,na poklonima... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super draga biljke su ti prekrasne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala vam,i mene hosta oduševila..Mena me jako obradovala,nisam imala hostu....
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crni tulipani su zakon, nisam ih do sad nigdje vidjela u prodaji, pa ću im se diviti u tvom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš je sve krasno -ali ovaj Šaš je fenomenalan on je baš dobar za velika dvorišta koliko sam vidjela ti imaš dosta prostora ali de mi reci taj šaš----ja to nism nigdje vidjela zato pitam -da li on pusti neku stabljiku iz tog zelenila ili tako samo raste . Da ga ja imam ja bi njemu našla baš lijepo mijesto-jer me je stvarno oduševio - p
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam...SilveK,kod nas ih je bilo kupiti u agrikomu i obi-ju,proizvodjač Green Gardeen i Valentin..Bilo je dvije vrste crni,kraljica noći i još jedna,ova moja je ta prva...I ja sam se iznenadila da su baš kao na slici.Ali nešto sumnjam da će opstati,jer i do sad hibridi mi nisu dugo trajali.Sadim ih svake jeseni po par pakovanja,u svakom po 10 komada,razni,i svake godine sve ih manje cvjeta [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
Niho neznam,to pitaj Menu,ja sam to od nje dobila,danas stiglo..I našla sam mu očasno mjesto,jednu sam loncieru nisku izvadila da bi šaš posadila..Samo znam da cvjeta,i ima listove prošarane bjelo...Sutra ga slikam ponovo,sa sve mjestom koje je dobio.. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno cvjeće,sve je za 5
|
|
![]() |
|
Hvala Rose,trudim se ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prelijepo ti je dvorište, nema čega nema.Moram ja doći da to uživo vidim. Vidim ja u Merkuru neko pokupovao sve biljke a ono alisa i Jasminaa
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno nem ačega nema, pravi botanički vt. Jako lijepo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau! Nema čega nema. Sviđa mi se voćnjak i onaj drveni stol i klupe. Ali cvijeće.... prekrasno i kombiniraš jako lijepo. Pravi mali cvjetni raj! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Alisa, puno raznog prelijepog cvijeća
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Trosi se lova,trosi
![]() |
|
![]() |
|
Josipa,nismoooo sve pokupovale mi,ima još biljkoljubaca u Sa,hvala bogu..Čekam te na kafici,dogovorimo se sledeće sedmice....
Smrčko,otok,zvrk,drago mi je da vam se svidja moja bašta..I zvrk,ne troši se puno,to je sve što za svoj gušt potrošim.Ne pušim,ne pijem,i više volim kupiti neku biljčicu nego nešto drugo za sebe ![]() Baka,onaj drveni sto is tolice smo mm i ja kupili i dovezli u jednom mjestu skoro sat vremena udaljenom od Sarajeva,jer nam se baš dojmio,kad smo isti vidjeli kod komšija.Prirodan je,i uklapa se u moju baštu.Vočke sam sama sadila i krečila i okopavala i birala,kao uostalom sve što se tiče mog vrta.MM i djeca vole da uživaju,ali ne baš i da rade oko toga.. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |