Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đoja kao i uvik prekrasan ti je vrt.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala vanja
![]() jucer sam posadila salvije,karanfile,p.prkos,itd.rasadila malo visoke kadife... bambus je poceo rasti,sto me posebno raduje,lupina je pocela cvetati,mini ruze tek sto nisu otvorili pupoljke,ma ima puno novosti,daaa i perunike ce me obradovati za koji dan ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prave vrijedne ruke imaš Gio. Vrt ti je pun egzotičnih biljaka
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Bit će vrt prava ljepotica!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet imaš predivne nove biljke, ma sretnice, imaš dobru tetku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
:))))))
imam i divne prijateljice,jucer sam dobila na poklon roe bacopu,devojacki veo i mali slatki brsljan:)))) |
|
![]() |
|
prvo bila na groblju,zasadila nesto biljkica,pa kuci se odmorila desetak minuta i pravac vrt.Dva dana nisam nista radila i bas mi nedostajalo cupkanje,presadjivanje,zalivanje...a sad se osecam kao da je valjak presao preko mene
![]() ![]() postajem zaboravna,posadila sam nesto gladiola i dalija,kasnim ![]() |
|
![]() |
|
ma svasta nesto radim,cupanje korova redovno,i uvek ga ima
![]() |
|
![]() |
|
Mislila sam da mi je dnevnik na zadnjoj stranici,a on na drugoj.Namerno nisam pisala jer svakodnevno je ista stvar,cupam-sadim itd.
Danas ima malo i novosti,donela s pijace ljubicaste,pink i bele petonije,i sta im bude,nece zavrsiti valjda s pepelnicom kao i prosle godine. Taman sam htela staviti koju slicicu,a ono zeza photobucket,i smajlici zezaju.A i kisa je opet pocela padati,bas se namracilo. Zatim uzela sam 6 kopriva,sve razlicite,i fino cu ih na donju terasu,nema direktno sunca i valja ce se prilagoditi.Naisla sam i na vanilu.uzela sam dve,boja je predivna.Uzela jedan bosiljak s tamnim listicima(pardon ,u saksiji su dva komada):) Vinku pronasla ljubicastu(hura-to se ja veselim),pa uz to uzela i bele,nesto manje pink boje i jedno pet komada padajuce vinke,nikad cula,cvetic i lisce je isto kao kod ove ljubicaste,Nebitno,vazno je da sam samu sebe usrecila.Pored svih problema,biljke me mogu najvise usreciti. Ma zaboraviti cu sta sam jos uzela,daaaa,mama voli djirane i udomila sam dva koja su crveno-narandzasta.A i meni su o.k.Onda za moju dusu dve muskatle ljubicaste,ma mrak su....davim li?svejedno-bas sam srecna...verbene pink boje,dve dalije mini,jednu sam dobila gratis,i crveni karanfil...valjda je to to... sitna begonija i vodenika ne napreduju bas nesto,mojom krivicom,ima previse djubriva,pa planiram dodati malo obicne zemlje.Eto posla bez potrebe. Ovih dana sam farbala saksije svih velicina,i toliko mi se dopalo da planiram i ostale da obojim,ali hocu i druge boje.Ove su zelene,malo zute,modre...bit ce kod mene kao u meksickim serijama. Eto ja se ispricah. |
|
![]() |
|
grmic vanile,ima predivnu boju
![]() bela i ljubicasta vinka ![]() ljubicastu sam danas posadila okolo rudbeckie,uf kad procveta rudbeckia i vinka se razgrana ![]() ![]() zuta petlova kresta jos ceka da se posadi ![]() crvena i rozikasta ![]() gorucoj ljubavi tesko mogu da odolim ![]() ![]() ovde viri pink vinka ![]() nadam se da ce sutra naci svoje mesto u vrtu,danas me sprecio pljusak verbena ![]() ![]() nisam jos odlucila gde da je smestim,u vrt ili u tegle padajuca vinka,tako kaze prodavac,jednu sam zasadila,pa cemo videti ![]() ![]() petunije ![]() ima toga jos ,al net ko net,mora da me zeza |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prkrasno Gio
![]() ![]() A miriše li grmić vanilije? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
meni nesto i ne mirise,al zato boja cveta predivna,a bosiljak predivno mirise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() promenila sam jucer zemlju,ponovo posadila biljke i nadam se da ce im sad prijati i da ce napokon bujati ![]() al nisam sve zavrsila,kisa nas sprecila,pa cu ostatak danas zavrsiti. |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
prekrasno!!!!!!!!!!!!
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
ne,ono gore je carska kruna,a donja slika ne znam sta je,nije cvetalo:(
sredila sam malo terasu,pocistila ,uvek neki haos ![]() moram presaditi bacopu i devojacki veo,male im saksije,naprosto se muce...valjda ce biti uspeso presadjivanje. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
gioia, imaš krasne biljke
da li si kupila sadnice vinke ili si samo sijala,? Ja sam sijala i još su jako male, a tvoje već cvjetaju
|
|
![]() |
|
kupila sam bas zbog tog cekanja kad ce procvetati,ja sam ponekad bas nestrpljiva.
|
|
![]() |
|
sinoc mi nije bilo do tipkanja,premorena a i komp mi se iskljucuje
![]() drva su isecena,slozena,pa je trava kosena,al ima jos,pa cupkanje oko kamenja,pa korova...svasta se radilo... |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono drugo na slici je mrežasti iris (reticulata), a baš me zanima kako izgleda carska kruna kad procvate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |