Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Super proljeće, svako malo nešto novo i to prekrasno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma prreeeeeeekrrrraasnooo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
zečeki su zahvalni skroz,a cvatu cijelo ljeto,a kaj se sa hostom dogodilo?
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Proljeće kod tebe sve u skladu s tvojim nickom!
![]() |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
moram da te obavjestim tek mi je niklo po neko sjeme i od frajli i od ostića nadam se da će izrasti u lijepe biljke
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Samo ti pravi spisak, a ja ću skupljati sjeme i pelcere i nema problema.
Drago mi je da ti se i nešto iz moga vrta sviđa...
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Pa ne znam i ja sam prilično iznenađena i žalosna!!!
![]() Možda joj je bilo previše vlage jer ovih dana je padala kiša kao luda...
|
||
![]() |
||
|
Baka i ja dočekala svoje godišnje doba....sada sam najaktivnija!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Inaja baš sam se prije par dana razmišljala kako tvoje sjeme...
Ostići ti brzo rastu...bar su moji iz sjemena brzo nikli i sada su već lijepi(doduše još uvijek su mali ali imaju još vremena).
A što se tiče noćnih frajli tu je klijavost valjda 100%!!!
I one kada niknu rastu jako brzo. I da, moraš ih posaditi u dublju posudu, jer se jako razrastu i idu u visinu...
![]() Javi opet kako napreduju, a ako ne budeš zadovoljna poslat ću ti onda pelcere.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Meni se kod tebe sve sviđa od prvoga dana i to smo malo razmijenile ----ali cvijeće je zakon . malo te zapostavim ali ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Sve je prekrasno.
![]() Žao mi je hostice. Jesi li u hladnijem podneblju? Probaj je prebaciti u posudu dok se ne oporavi. Uzgoj hoste Hoste se sade u razini zemlje u plodnu, vlažnu, ali dobro dreniranu zemlju, na mjesto zaštićeno od hladnih isušujućih vjetrova. Štetnici i bolesti Puževi mogu biti problem ako hoste uzgajamo u vrtu jer znaju nanijeti velike štete listovima. Hoste su osjetljive i na neke virusne bolesti pa tako treba izbjegavati kupovinu biljaka koje imaju bilo kakve nekrotične promjene na listovima (osušeni dijelovi na listovima), jer mogu biti zaražene HVX virusom hoste, te je takve biljke najbolje uništiti kako bi se spriječilo širenje bolesti. <>http://mojcvijet.hr/content/view/652/54/ |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Niho, samo ti svrati...saće i kafa!!!
![]()
Smrcko hostu sam dobila, znači nije kupljena. A posađena je u hladu, kako joj i paše. A šta joj je stvarno nemam pojma...nadam se da će ipak živnuti...
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Ne brini za hostu, važno je da joj korijen opstane, druge će ti godine biti prekrasna.
Molim te da skupljaš sjeme zečića i misliš na mene
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Sjeme ću svakako skupljati ako mi netko objasni kako izgleda i kako se skuplja??!!!
![]() Ove godine ga imam prvi puta i ništa ne znam o njemu osim da je jaaaako lijepi...
![]() Imam crveni i bijeli...
|
||
![]() |
||
|
Vidjećete moju uskoro Hostu kolika je -a uvijek je pod snjegom i još se tako razlista ---predivna je
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
oduševila me ova gailardia
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
cvijet po cvijet, rascvjetana terasa
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Surfinije .... više cvijetova nego lišća. Jesi li ih gnojila ? Ja muku mučim s njima. Jako ih volim, ali ne znam ih održati. |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |