kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 80> |
Korisnik | |||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
postavile ste mi pitanja,pa da odgovorim redom..
ruzice to je jedan rad,samo je druga slika bez blica,pa su boje nekako drugacije ispale.. lilian nije granitna boja,kutijicu sam najprije obojala svijetlosmeđom bojom,preko nje sam stavila boju vanilije,i jos mokru potufkala plasticnom grudvicom od kese,tako da je ova svijetlosmeđa izbila na povrsinu..potom sam tom istom grudvicom,umacuci je u vanilija boju,potufkala jos jednom cijelu povrsinu.e da,podlogu na donjem dijelu sam umijesto ssmeđom,obojola zelenom.i tako dobila zanimljiv efekt,i pomalo reljefastu povrsinu.. vanjo moja,ma nisam ti ja neka inovatorica,to ti ja kradem ideje po internetu ![]() anđelka pjat sam radila tako da sam najprije zaljepila motiv,osusila ljepilo,,zatim sam nanijela crnu boju,ali ne obicnom spuzvicom,nego nekom zidarskom koja ima velike rupice na sebi.to sam posusila,pa po motivu i malo sire stavila metalik srebrenu boju,posusila i ostatak prebojala metalik zlatnom bojom..bit ove tehnike je da radis u slojevima,i svaki moras osusit prije sljedeceg.eto,nadam se da sam dala sve odgovore.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Kaćo, Kaćo, vridnice, ooooooooooooodlično, sve je lipo, neću ništa izdvojit.
Nije me bilo tu neko vrime i baš se mislim kako bi moglo od tebe bit nešto novo, i.........bilo je.
Bila sam i ja kupila nekoliko takvih pjata u T. i nakon neuspjeha zaključila da takvi rebrasti ne valjaju za rad. Hm, sad vidim da to nije do pjata, nego do onoga ko radi
![]() Svi su odlično ispali, svaki je zanimljiv na svoj način, dobro ti to sve kombiniraš, baš zanimljivo.
I još nam sve lipo objasniš, da nešto naučimo.
Bravo
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Kad slikaš, nemoj jako približiti fotić predmetu koji slikaš jer ne može onda izoštriti... Osim ako na digitalcu imaš opciju makro - ja imam običnog Sonyja i ima to pa je onda lakše slikati predmete na blizu... Ili ih slikaj iz daljega pa ih onda samo izrežeš u kojem god programu obrađuješ ili uploadaš slike... Šteta je svjetska kad napraviš nešto tako lijepo da nam to onda i ne prezentiraš onako kako i izgleda - divno! ![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
hvala draga moja ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hej izzy,hvala puno,bice sigurno da sam puno priblizila aparat,nema sta drugo bit ![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
koliko krasnih radova!
![]() |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
Kačo draga, govori ti samo govori ali si bar za mene inovatorica, npr. da ja "kradem" s interneta to nebi sličilo na ništa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala draga ![]() |
|||
![]() |
|||
||
triba znat krast,oces rec ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
||
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Kako je lijepo
Ja volim kad ti stavljaš nove radove
Obožavam tvoje radove
|
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
ja sam uvik "za" ali se moramo nas tri ukomponirati kada
![]() |
|||
![]() |
|||
||
saara,ljiljanari, cure drage puno vam hvala
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
superrrr ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Joooooj kako sam sada ljubomorna!!!
![]() Kaća koliko je Stobreč udaljen od Zadra???
|
|||
![]() |
|||
||
jeeeeeeeeeee,bilo bi super da se obistini to sto ti je na pameti,sta je tricavih 170-etak km,sve se moze,kad se hoce ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
predivni radovi...i moram priznat vrlo mastovite inovacije i tehnike (zidarska spuzva, vrecica...)
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
Ja bash ne shvatam taj mehanizam sa kesom... :(
|
|||
![]() |
|||
||
goga-osijek hvala najljepsa
![]() lilian evo stavit cu slike na trikove i savjete,pronasla sam ih na netu,i na slican nacin radila kutijicu ![]() |
|||
![]() |
|||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
||
![]() |
|||
Bolje biti vjetar nego list!
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |