Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 80>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 11:09
postavile ste mi pitanja,pa da odgovorim redom..
ruzice to je jedan rad,samo je druga slika bez blica,pa su boje nekako drugacije ispale..
lilian nije granitna boja,kutijicu sam najprije obojala svijetlosmeđom bojom,preko nje sam stavila boju vanilije,i jos mokru potufkala plasticnom grudvicom od kese,tako da je ova svijetlosmeđa izbila na povrsinu..potom sam tom istom grudvicom,umacuci je u vanilija boju,potufkala jos jednom cijelu povrsinu.e da,podlogu na donjem dijelu sam umijesto ssmeđom,obojola zelenom.i tako dobila zanimljiv efekt,i pomalo reljefastu povrsinu..
vanjo moja,ma nisam ti ja neka inovatorica,to ti ja kradem ideje po internetuEmbarrassed..
anđelka pjat sam radila tako da sam najprije zaljepila motiv,osusila ljepilo,,zatim sam nanijela crnu boju,ali ne obicnom spuzvicom,nego nekom zidarskom koja ima velike rupice na sebi.to sam posusila,pa po motivu i malo sire stavila metalik srebrenu boju,posusila i ostatak prebojala metalik zlatnom bojom..bit ove tehnike je da radis u slojevima,i svaki moras osusit prije sljedeceg.eto,nadam se da sam dala sve odgovore..smile76smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:13
Kaćo, Kaćo, vridnice, ooooooooooooodlično, sve je lipo, neću ništa izdvojit.
Nije me bilo tu neko vrime i baš se mislim kako bi moglo od tebe bit nešto novo, i.........bilo je.
Bila sam i ja kupila nekoliko takvih pjata u T. i nakon neuspjeha zaključila da takvi rebrasti ne valjaju za rad. Hm, sad vidim da to nije do pjata, nego do onoga ko radismile42
Svi su odlično ispali, svaki je zanimljiv na svoj način, dobro ti to sve kombiniraš, baš zanimljivo.
I još nam sve lipo objasniš, da nešto naučimo.
Bravo smile75smile78

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:38
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

izzy,najljepsa hvala na komplimentimasmile79..ma znas kako mi je zao sto mi je slika sa kutijicom mutna,zavrsni sloj sam bojala sa plasticnom kesom smotanom u grudvicu,i dobila poseban efek,i eto sad se ne vidi na ovim slikama..

Kad slikaš, nemoj jako približiti fotić predmetu koji slikaš jer ne može onda izoštriti... Osim ako na digitalcu imaš opciju makro - ja imam običnog Sonyja i ima to pa je onda lakše slikati predmete na blizu... Ili ih slikaj iz daljega pa ih onda samo izrežeš u kojem god programu obrađuješ ili uploadaš slike... Šteta je svjetska kad napraviš nešto tako lijepo da nam to onda i ne prezentiraš onako kako i izgleda - divno! Big%20smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:48
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Kaćo, Kaćo, vridnice, ooooooooooooodlično, sve je lipo, neću ništa izdvojit.
Nije me bilo tu neko vrime i baš se mislim kako bi moglo od tebe bit nešto novo, i.........bilo je.
Bila sam i ja kupila nekoliko takvih pjata u T. i nakon neuspjeha zaključila da takvi rebrasti ne valjaju za rad. Hm, sad vidim da to nije do pjata, nego do onoga ko radismile42
Svi su odlično ispali, svaki je zanimljiv na svoj način, dobro ti to sve kombiniraš, baš zanimljivo.
I još nam sve lipo objasniš, da nešto naučimo.
Bravo smile75smile78

hvala draga mojasmile78..a sta je krenulo po zlu na pjatima,ja nisan imala problema sa ovim rebrastim djelovimasmile78
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 14:58
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

izzy,najljepsa hvala na komplimentimasmile79..ma znas kako mi je zao sto mi je slika sa kutijicom mutna,zavrsni sloj sam bojala sa plasticnom kesom smotanom u grudvicu,i dobila poseban efek,i eto sad se ne vidi na ovim slikama..

Kad slikaš, nemoj jako približiti fotić predmetu koji slikaš jer ne može onda izoštriti... Osim ako na digitalcu imaš opciju makro - ja imam običnog Sonyja i ima to pa je onda lakše slikati predmete na blizu... Ili ih slikaj iz daljega pa ih onda samo izrežeš u kojem god programu obrađuješ ili uploadaš slike... Šteta je svjetska kad napraviš nešto tako lijepo da nam to onda i ne prezentiraš onako kako i izgleda - divno! Big%20smile

hej izzy,hvala puno,bice sigurno da sam puno priblizila aparat,nema sta drugo bitsmile79
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:08
koliko krasnih radova! smile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:14
Kačo draga, govori ti samo govori ali si bar za mene inovatorica, npr. da ja "kradem" s interneta to nebi sličilo na ništa LOLsmile78
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 18:38
Originalno poslano od člana more more napisao:

koliko krasnih radova! smile79

hvala dragasmile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 18:42
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Kačo draga, govori ti samo govori ali si bar za mene inovatorica, npr. da ja "kradem" s interneta to nebi sličilo na ništa LOLsmile78

triba znat krast,oces rec LOLLOL..jesi za to da iduci tjedan,ti i ruzica dođete malo do stobreca?smile78
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 18:56
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Kako je lijepo
Ja volim kad ti stavljaš nove radove
Obožavam tvoje radove
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 20:12
smile227 ne mogu niš izdvojiti. Sve ti je krasna, ali Cameo........................!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:10
ja sam uvik "za" ali se moramo nas tri ukomponirati kada LOL da dođemo
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 23:00
saara,ljiljanari, cure drage puno vam hvalasmile79smile79smile72
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 23:10

ja sam uvik "za" ali se moramo nas tri ukomponirati kada LOL da dođemo

superrrrClapClap,jos moramo vidit sa ruzicom(tek danas sam saznala da je pocela radit,i bas me raduje),kad njoj pase,kakve su joj smjene..Hug
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 08:58

triba znat krast,oces rec LOLLOL..jesi za to da iduci tjedan,ti i ruzica dođete malo do stobreca?smile78

Joooooj kako sam sada ljubomorna!!!smile109

Kaća koliko je Stobreč udaljen od Zadra???
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 09:59
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Joooooj kako sam sada ljubomorna!!!smile109

Kaća koliko je Stobreč udaljen od Zadra???

jeeeeeeeeeee,bilo bi super da se obistini to sto ti je na pameti,sta je tricavih 170-etak km,sve se moze,kad se hocesmile78smile78
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:44
predivni radovi...i moram priznat vrlo mastovite inovacije i tehnike (zidarska spuzva, vrecica...)
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:55
Ja bash ne shvatam taj mehanizam sa kesom... :(
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 20:06
goga-osijek hvala najljepsasmile79
lilian evo stavit cu slike na trikove i savjete,pronasla sam ih na netu,i na slican nacin radila kutijicusmile78
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 20:14
smile93 radovi su krasni, tanjur s cameom je poseban..
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.