Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trubljica
![]() bugenvilija
![]() pasiflora
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
i u "kamenjaru" cvjetići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ruža je počela cvjetati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tu su nekad bile trubljice
![]() ![]() jorgovan mi je nekako tužan
![]() "starinski ljiljani"
![]() |
|
![]() |
|
maćuhice neumorno rastu!!!
![]() jasmin je dobio još dva prijatelja
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
da da baš je mini, da nisi bila u mojem sad bi te direktivom poslala tamo pa da vidiš što je mini, ma sve se da slatko srediti i za ništa ne treba tražiti instant riješenja, bila sam kod jedne gospođe sa preprekrasnim vrtom ali sređuje ga 20 godina i još nije gotov, dakle draga moja samo polako
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo opet malo slićica mog vrteka!
![]() stalak mi je naravno napravio MM,još ga samo moram pofarbati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
aloja je preslatka ,sve je krasno
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Podržavam potpuno -Adenium- ti šutiš ali kad kreneš onda će mo mi ušutiti kad vidimo još ljepote oko tebe
![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Lilly,kad se ti razljuziš bit će to pravi botanički vrt.
Pa već se i sad polako puni |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma ne živciraj se...sad se posveti djeci a za par godina uređenju dvorišta, do tad radi na kaktusekima i sve 5...nije to bitno tvog nerviranja...
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
E da imam mjesta već bi ja sve sredila. A nadam se da i budem za koju godinu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako ćeš ti to lijepo srediti -bitno je da se ima mijesta -uh blago ti se
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa travnjak joj očigledno ne odgovara
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Jako ti je lijepo cvijece.
Uvrtu se uvijek ima nesto popuniti i dotjerati u red, bitno je da imas dobru volju i zelju, pa ce sve polako doci na svoje mjesto. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Baš sam ga danas opljevila,baš je bila hrpa trave i kaj je najzanimljivije takve uopće nema na "travnjaku" a kamenjar je pun.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamenjar ima intersantan oblik i šteta bi bilo da ga ne središ, posadi što imaš pa ćeš kasnije lako mjenjati i dopunjavati.
Nisam stručnjak za ruže, ali mislim da je malo kasno sada, možda na jesen. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |