Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E uz to deblo možeš vincu ili bršljan
![]() Moja mama je odsjekla deblji čempres (mislim da je bio čempres). Na vrh i sa strane( kao i ti) stavila posude sa cvijećem. A kako je čempres nabujao na sve strane i grančice narasle ispod odsječenog dijela, to je izgledalo famozno cvijeće je virilo iz krošnjica. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Duda, da kore svježe mogu, ali ja sam znala i one koje su 24 sata odstajale u vodi. Sa vodom sam zalijevala petunije, a koru ukopala kod ruža. Dvostruka korist!
![]() A evo budući je moj projekt br. 1 iz dnevnika radova gotov da podijelim izgled tog projekta sa vama. ![]() ![]() Marelica koja nije htjela zazeleniti svoje grane dobila novi izgled!!! A najesen će dobiti nešto penjajuće uz svoje deblo. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma ja sam zakopala cijele kore, nek trune. Ali je to samo za ruže, zbog pesticida. Očigledno ruža voli kalij.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
opet sam oduševljena perunikama..ja nažalost imam samo onu standard plavu..bila sam kupila rizom u dućanu od smeđe ali nikako da potjera..a ruže prelijepe..
|
|
![]() |
|
Zakopavam banane oko ruža
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, ovo si tako lijepo napisala, a ja vam otkrivam da ju je i Ruža mazila i pazila, a sada preuzimam ja o njoj brigu. Gledala sam jeli imam sliku sa nekim kraj nje, ali nažaost nemam. Idući put se ja uslikam da dobijete dojam kolika je stvarno. ![]() Svima ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasno je neznam šta bi više rekla
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo (Perunike ...) ali ruža je doista kraljica!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ružaaaaaa, Andrea ovo je pre,pre,pre, prekrasna ruža....
Mislim i ostalo cvijeće ti je lijepo ali ruža je jednostavno ruža!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bijeli božur jupiiii
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepa priča.....o ruži!
A onaj bijeli božur je prekrasan!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Andrea, ne bi ja ništa izdvajala, tvoj vrt me oduševio i svaka biljčica u njemu
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
super
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sada vidimo otkud Andrei ljubav prema cvijeću...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
ono kaj misliš da je korov je sljez,a ove mamine ruže su stvarno divne
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Da izgleda da ružama smeta vjetar, kod mene je vjetrovitost najveći problem.
Imam i ja nekakvo kokošije u briketima, ali ne znam smijem li ga stavljati u ovo doba da ne izgori biljku. Počela sam kiseliti pokošenu travu koja mi je višak kod malčarenja. Živi smrad, ali zalijem sve što stignem s tim. Počet ću i ja sakupljati koru banane, ali samo za ruže zbog pesticida. ![]() Stvarno gigantska ruža ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smrcko, to je u brijegima pa je samo onako stavljana kora, a i imala je MKM gnojiva i od kokica i stajskog od susjeda je dobivala, gnojivo od gaveza, kopriva, pa vjerujem da je mješung bio pogođen za nju. A i ne samo to, one ruže koje su na drugim mjestima gdje zna puhati jak vjetar, grane ove ruže su ostajale dosta mirne, izgleda da joj je jako dobro mjesto zaštićeno od direktnog prolaza vjetra... Visina joj dostiže sigurno i 2metra.
![]() Božur, ostrugica tj. centranthus i lavanda koji se nalaze u njezinoj samoj blizini tj. u njenom podnožju su uvijek bili predivni. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |