Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Korisnik | |
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odmah mi je dan ljepšl kad vidim takvu ljepotu. ljiljan, ba begonije pa kale... stvarno imaš ruku za cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Hvala Gioiaa.Vidim svima se sviđaju kale,mene su oduševile.Iduće godine ih mislim nabaviti u još nekoliko boja i i dio posaditi zajedno u veliki cvjetnjak da vidim kako će izgledati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pelargonije divno izgledaju,a kale su mrak
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
ove pelargonije su mi prekrasne mada se mom svekru u početku nisu baš ni svidjele,u početku su bile jadne a sad ih samo gleda
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
i ova mjenja boje,šteta što nije gušća kao i roza ali je jednako lijepa
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kala svakih nekoliko dana ima drugu boju
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ovo nemam pojma što je
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
fuksija mi je nekako mršava,što ću s njom?Da joj otkinem vrhove da bude gušća?
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
procvala je prva dalija
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ova već cvjeta
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
begonija se sprema cvjetati
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ljiljan je preživio napadaje moje kćeri
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Baka,Fuksija,Niho
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma eto šta da kažem bolan vidiš da one pričaju za mene -ja više nemam riječi -----genijalno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Slavonka, cvijece ti je prekrasno.Muskatlovi su mi posebno lijepi i kale.
A, dekoracije cvijeca u panju, fantasticne su. Mirisna pelargonija kod mene je cvjetala samo 1 godinu i vise ne, a ne znam zasto. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i mene na tvom lijepom balkonu. Pa zadivila sam se kali i mladom listu cikašice.Izgleda zanimljiv. Sve ti je lijepo i raznoliko... i surfinije i kopriva (buuujna!).
![]() |
|
![]() |
|
Anaida,Zagorka,Hoya drago mi je da vam se sviđa i što svraćate na moj balkon
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kale i amarilis su ti prekrasne! I ostalo, ali one su posebne!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
joj Slavonka, uživam biti kod tebe među cvjetićima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvijeće je predivno, kana ti je već velika (moja ima tek 2,3 mala listića). Kopriva i cikasica su isto baš zdrave, lijepe...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |