Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 08:19
odmah mi je dan ljepšl kad vidim takvu ljepotu. ljiljan, ba begonije pa kale... stvarno imaš ruku za cvijeće TongueClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:59
Hvala Gioiaa.Vidim svima se sviđaju kale,mene su oduševile.Iduće godine ih mislim nabaviti u još nekoliko boja i i dio posaditi zajedno u veliki cvjetnjak da vidim kako će izgledati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:48
pelargonije divno izgledaju,a kale su mrak
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:30
ove pelargonije su mi prekrasne mada se mom svekru u početku nisu baš ni svidjele,u početku su bile jadne a sad ih samo gleda
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:28
i ova mjenja boje,šteta što nije gušća kao i roza ali je jednako lijepa

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:23
kala svakih nekoliko dana ima drugu boju

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:20
ovo nemam pojma što je
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:17
fuksija mi je nekako mršava,što ću s njom?Da joj otkinem vrhove da bude gušća?
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:15
procvala je prva dalija
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:14
ova već cvjeta
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:11
begonija se sprema cvjetati
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:11
ljiljan je preživio napadaje moje kćeri
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 07:09
Baka,Fuksija,Nihosmile78
čovjek uči dok je živ
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 16:03
Ma eto šta da kažem bolan vidiš da one pričaju za mene -ja više nemam riječi -----genijalno jesmile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:34
Slavonka, cvijece ti je prekrasno.Muskatlovi su mi posebno lijepi i kale.
A, dekoracije cvijeca u panju, fantasticne su.
Mirisna pelargonija kod mene je cvjetala samo 1 godinu i vise ne, a ne znam zasto.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:23
Eto i mene na tvom lijepom balkonu. Pa zadivila sam se kali i mladom listu cikašice.Izgleda zanimljiv. Sve ti je lijepo i raznoliko... i surfinije i kopriva (buuujna!).Clap
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 08:39
Anaida,Zagorka,Hoya drago mi je da vam se sviđa i što svraćate na moj balkonSmile
čovjek uči dok je živ
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 11:26
Kale i amarilis su ti prekrasne! I ostalo, ali one su posebne!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 10:32
joj Slavonka, uživam biti kod tebe među cvjetićima Smile neznam koji mi je ljepši ... moji ljiljani još nisu procvali al kad vidim tvojeg; skoro pa da osjetim kak miriši SmileSmile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 07:52
Cvijeće je predivno, kana ti je već velika (moja ima tek 2,3 mala listića). Kopriva i cikasica su isto baš zdrave, lijepe...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.