anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 48> |
Korisnik | |||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Prava je za izložbu!
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
predivna je!
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Jedna, ali vrijedi za 10!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
je, je...jedna, ali vrijedna....zavidim vam na tim skrinjicama...ma gdje ih samo kupite'??
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Jedna, ali od srca i jako vrijeeedna i lijepa!
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
ovaj vikend samo ova škrinjica ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
||
ne žali zbog lampe,boja na boju ide ,malo kombiniraj
puno puta mi se dogodilo isto,ali onda pričekam par dana i ideja dođe
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Da ponovim i ovdje, bravoooooooooooooooo, uvijek je lipo čuti ovakve priče.!
![]() |
|||
![]() |
|||
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
||
drage moje....ne znam kuda bi ovo stavila ali zelim da svi vidite
koliko su divne osobe na ovom forumu...nekako sam ovih dana malo
neraspolozena...ali jedna prekrasna gesta nase drage anastazije me
toliko dirnula...da mi je vratila vjeru da jos ima divnih ljudi..u
anastazijinoj temi sam gledala onu prekrasnu kutijicu sa magnolijom,
ali kako sam ostala bez zaposlenja odustala sam da ju kupim....i danas
na moju adresu sa prekrasnom cestitkicom za moj rodjendan (koji je u
ponedjeljak) dodje mi ta kutijica od ANASTAZIJE...hvala od srca
anastazija...najvise....nemam rijeci...ganula si me do
![]() molim moderatore ako sam jako promasila temu da me ispricaju i premjeste...ali toliko sam ganuta da ne znam kuda bi!!!! anastazija hvala od srca!!! ![]() |
|||
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
meni se lampa baš sviđa, pogotovo kako si uklopila boju cvjetića sa postoljem... baš bi bila šteta da odustaneš od nje
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Znači da si pomiješa boju sličnu na salveti i da tupka...nešto u stilu pittorica a opet nije pittorico....ali nije bitno skužila je ona to već, šta sam mislila reći...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Ako se smijem ubaciti ja bih ti predložila da ovo gdje se vidi salveta lagano nijansiraš s nekom bojom. Ne mora čak biti pittorico. Mislim da se to lijepo može riješiti i s običnom akrilnom bojom pomiješanom s bijelom. Ako ti se već nesviđa pokušaj tako. Sretno
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Hvala, sada sam tužna jer kod nas nema Offertisime. Ja isto bojam neke boce s fasadnom bojom. Meni se učinilo kao da su u boju umješana bijela zrnca nečega
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
jako lijep tanjur..i oblik a i nacin kako je dorađen...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
proljeće, hvala na ideji. ali bojim se da će morati to pričekati dok se ne saberem. još sam u fazi da kad vidim lampu najrađe bi je katapultirala da ode nekuda daleeeeekoooo ( da ne koristim neke nepristojne izraze).
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anastazija da bi riješila taj problem salvetice izmiješaj si istu takvu boju i pomalo tupkaj sa spužvicom ili nanosi lagano prstom. Time ćeš dobiti sasvim novi efekt i "novu" lampu. Kužiš šta mislim...nešto u stilu pittorica a opet drugačije...
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Imala sam ovdje šta i pogledati, vidim da sam propustila dosta novih radova, ma sve mi je odlično, super radiš, i one teglica i kutijica, pa rad sa rižinim, pa ovo ogledalo, ne znam šta mi je bolje, baš sam oduševljena.
![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |