|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 113> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
ide tebe ovo zlato..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
hvala draga....samo nije sasvim gotova...moram je još malo " doraditi " ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
nakon sto sam pregledala tvoj site...da mi je netko pokazao ovu tacnu odmah bi znala da si ju ti napravila..ima ono nesto, hipijevski...prepoznatljivo...
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala ti Goga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
Ma daj molim te...ova je drvena..ne bi joj ništa bilo da ju i koristiš ![]() Ja doma imam sve tacne iz decupirane, koristim ih svakodnevno i niš im nije ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Lijepa tacna!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
kad narastem želim biti hippy...
savršeno draga, savršeno.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
Draga Hippy, kao što sam već na jednom drugom mjestu napisala.... carica si decoupagea, a stil si svakako već izgradila. Prelijepi vintage, super motivi, predobra izrada
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
Ma vidi ti nju kak me je i tu našla.....
![]() Kak je i ovaj naš virtualni svijet pravo selo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga....a ja kad narastem želim biti Primavera ![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
![]() |
kao i uvijek oduševljena sam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Evo da vidite razliku....moja Prva Vintage tacna...prije:
![]() i poslije...dorađena sa još malo motiva i patinom: ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
pa moram priznati meni se više sviđa dorada
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
e sad je to to... |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala curke.....i meni se sad više sviđa...nekak mi je bila " pusta" ....sad je to baš prava Vintage tacna, kaj ne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
Kakva tacna, to je slika! Ja bih to odmah na zid!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Neću kod tebe više zavirivati i gledati tvoje radove.
Poslije samo želim biti majstorica kao ti. ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
tacna je zaista prekrasna
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
andrea, pa zar to nije pohvalno??? svatko kad vidi neke predivne radove ima zelju za napredak...i pokusava, trudi se, trudi.... hippy, ovo je pravi preobrazaj...dakako, nova verzija tacne puno bolja...pomocu bršljana (koji obozavam) si motive stopila s tacnom...odlican(5) - profesionalna deformacija...hihihi... ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |