Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napokon propisno slozila dalije,gladiole i kanu u gajbice,i ovog puta idu u ostavu...prosle godine smrzle mi kane,i dosta dalija,i sad se nadam da ce im u ostavi prijati.
presadula lantanu,koju sam dobila na poklon,pa ruzmarin i lavandu,zasadila dve kale... nisam 'presadula' vec presadila... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je nas ljubimac Gule,cesto mi smeta u vrtu
![]() jucer sam morala premestiti bozur,floks,rudbeckiu i nekoliko jesenjih ruza jer su kopali kanal za uzemljenje. najvise se brinem za bozur,da li ce sledece godine uopste cvetati... MKM i ja unele smo ,napokon, palme i juke na terasu,i sad se bas kilavo osecam. trebala bi presaditi kameliju,jos uvek je u vrtu,a sve nekako zaboravim na nju. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na izlobi u Bg:)
Tija ovo su sve nove,a ima i stari lukovica...zao mi sto nisam pronasla stepsku svecu:( |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Gde si pronašla Ixioliorion?
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ženo Božja pa koliko lukovica je to? I još tvoje stare, pa to će u proljeće biti prava rapsodia boja, jedva čekam to vidjeti. Ima da fotkaš iz aviona. Alliumi su mi prekrasni. Uživaj u sadnji. Imaš li neki plan razrađen?
![]() |
|
![]() |
|
jos tri biljke posadjene,imena zaboravila:(
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triso ma jos bi moglo,ali rekla sam sebi 'stop'za lukovice,treba kupiti koju ruzu(bar one nisu skupe),koji grmic
![]() Jedva cekam :)))))))))))))))))))))))))) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Goice, koliko si terena još zakupila, jesu li već bageri stigli na teren, jer ako nisu kud ćeš s ovim predivnim lukovicama.
Čini mi se da ih ima preko 1000.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bas sam zapustila dnevnik...nije da ne radim,al mrsko mi je bilo pisati jedno te isto.
evo spisak novih lukovica ![]() 1.Crocus Ruby Giant-pink 2.Crocus King of Striped 3.Crocus Ruby Giant-svetlo plavi 4.Crocus Jeanne d'Arc 5.Anemone mix 6.Anemone(Blanda White splendour) 7.Iris Harmony 8.Iris Golden Beauty 9.Iris Carmen 10.Oriental Beauty 11.Tulipan Carnaval de Rio 12.T.Pinocchio 13.T.Crystal Beauty 14.T.Van Eijk 15.T.Fashion 16.T.Red Riding Hood 17.T.Couleur Cardinal 18.T.Orange Emperor 19.T.Golden Apeldoorn 20.T.Yokohama 21.T.Prinses Irene 22.Allium Ostrowskianum 23.Allium mix 24.Allium Moly 25.Allium sphaerocephalon 26.Narcis mix 27.Narcissus sp.Salome 28.N.Ice Follies 29.N.Quirinus 30.Brodiaea Queen Fabiola 31.Br.Hyacinthina 32.Ixiolirion 33.Ornithogalum balansae 34.Chionodoxa Luciliae gig.Alba 35.Ch.L.g. lila 36.Calochortus Cupido 37.Lilium African Queen 38.L.Sorbet 39.L.Barcelona 40.L.roze Nesto sam kupila na izlozbi,nesto u polj.apoteci...ne znam ni sama koliko sam potrosila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prelepo SilveK
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono drugo na slici je mrežasti iris (reticulata), a baš me zanima kako izgleda carska kruna kad procvate
![]() |
|
![]() |
|
sinoc mi nije bilo do tipkanja,premorena a i komp mi se iskljucuje
![]() drva su isecena,slozena,pa je trava kosena,al ima jos,pa cupkanje oko kamenja,pa korova...svasta se radilo... |
|
![]() |
|
kupila sam bas zbog tog cekanja kad ce procvetati,ja sam ponekad bas nestrpljiva.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
gioia, imaš krasne biljke
da li si kupila sadnice vinke ili si samo sijala,? Ja sam sijala i još su jako male, a tvoje već cvjetaju
|
|
![]() |
|
ne,ono gore je carska kruna,a donja slika ne znam sta je,nije cvetalo:(
sredila sam malo terasu,pocistila ,uvek neki haos ![]() moram presaditi bacopu i devojacki veo,male im saksije,naprosto se muce...valjda ce biti uspeso presadjivanje. |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
prekrasno!!!!!!!!!!!!
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
meni nesto i ne mirise,al zato boja cveta predivna,a bosiljak predivno mirise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() promenila sam jucer zemlju,ponovo posadila biljke i nadam se da ce im sad prijati i da ce napokon bujati ![]() al nisam sve zavrsila,kisa nas sprecila,pa cu ostatak danas zavrsiti. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prkrasno Gio
![]() ![]() A miriše li grmić vanilije? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |