Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 96> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što reći Renee je stvarno široke ruke,koliko sam primjetila uglavnom su različiti u svakom slučaju zadnju riječ reći će Renee.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() Renee, svaka čast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Stiglo Renee! Hvala na trudu
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Neki od vas će danas dobite sempse - paketiće sam poslala juće sa glavne pošte u Zagrebu. Drugi, kojima sam obećala sempse - molim, imajte strpljenja, poslat ću ih iz Poreča krajem ovog mjeseca.
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Do iduće godine budu oni i prekrili drvo
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Zamisli,non stop sam u planini a nikako da naletim na kamen s povecim rupama koji mi je trebao za cuvarkuca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Onaj mali crveni sa zelenim rubovima je jako interesantan!!
a i izvrsna kombinacija sa drvenim "vazama" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Evo i par slika mojih cuvarkuca...obozavam ove biljke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ma prekrasno i jako interesantno ovo sa lepezom
|
|
![]() |
|
Evo da još malo pridonesem ovoj temi...
meni posebno drag sempač jer se neobično širi... nedaje puno mladica ali čim je na suncu širi se u lepezu... malo ga je teško slikati jer je dlakav ![]() ![]() ![]() ![]() Triša ima da napravite sada plantaže pitaja!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Renee ovog roza sam zapazila i na blogu evo samo sam nešto u stisci sa vremenom pa ne stignem sve pogledat.Blog je SAVRŠEN ljudi to morate pogledat.
Brbe lijepo se ponovila,ove godine nisam stigla na Floraart baš mi žao... |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Triša, taj zadnji, to je ejdan od mojih NAJ NAJ. Zove se Pink Puff.
Više slika toga kultivara:
http://sempervivum.sosblog.com/The-sempervivum-blog-b1/Pink-Puff-b1-p412.htm
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Brbe prekrasan ulov čuvarkuća, a pitajice su danas dobile nove vlasnike.
Rene ovaj zadnji skoro narančasti je fenomenalan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Da, samo zato da nas "obične" zbune
![]() |
|
![]() |
|
mačak ima i sorti koje liče užasno čuvarkučama a u biti su jovibarbe
![]() botaničari su svašta nešto odredili i svrstali ![]() |
|
![]() |
|
Renee ovaj zadnji je prekrasan. Za ove "tubaste" nebi ni rekla da je čuvarkuća!
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Ajme Renee, tvojih sempaća ima posvuda!!! Nadam se da će koi završiti i kod mene!
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |