nata07 - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasa jesu plavi, kod tebe sam takve vidla!!!! Valjda ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Daj,pakiraj mi te irise.Nisu oni plavi,jel?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
I ja bi lila phlox-a malo...
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
ajd mi sačuvaj malo
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nato, a na koji phlox misliš? visoki?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
imam nešto phlonxa bijelog i lila boje, te ljubičaste irise (nešto sitnijeg cvijeta ali se jako razraste) pa ako ima interesenata .....
|
|
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
podsjetim me na jesen da ti je pelcam, može?
|
|
![]() |
|
sad sam se sjetila da bi rado ružu penjačicu, pa ako netko ima????
|
|
|
|
![]() |
|
vidim da shasha ima đurđica pa ću nju žicati i još nekaj ima, misli da hoju - moram je kontaktirati !!!!
|
|
|
|
![]() |
|
danči i monna-1 pošaljite adrese!!
|
|
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Za pasifloru "običnu" (passiflora caerulea) nije ti nikada kasno, jedino ne znam kako bi podnijela transport, već je dosta toplo, da ne isuši do odredišta! Ona u Dalmaciji raste kao korov, gdje baciš otrgnutu granu, ona niče, a i širi se, kao i tekoma. Ja sam višak grana prošle godine bacila pored puta u kupinu, eno je sad raste kao blesava. Ne znam gdje si, ali dobro razmisli za pasifloru, nećeš je se godinama riješiti. Uokolo posađene biljke i na 2 i više metara udaljenosti, rastu nove biljčice |
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
I ja molim koji alisum ako još ima..
|
|
![]() |
|
ima., ima ..... pošalji adresu na pp
|
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
ostao koji alisum?
![]() |
|
![]() |
|
ima, pošalji adresu na pp
|
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja se javljam za alisum ako jos ima...
|
|
![]() |
|
ima alisuma ako netko želi !!
i da još tražim pasifloru ili je već prekasno??
|
|
|
|
![]() |
|
posađene u petak i vikend su dobro podnjele sad ćemo vidjeti dalje!
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde dobro da su stigle, bilo me frka da ne zaglave u pošti preko vikenda. ovako još ima nade za njih...
|
|
![]() |
|
anastazija poštar bio danas i ostavio potvrdu tak da je danas sadnja!!
i naravno neću zahvaljivati
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |