Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kod mene nisu ostarile nego to zna prodavac.Kupila sam preko neta ove godine.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
samo da ti kažem iz iskustva ,ako im vrh nije crn,ni ne pokušavaj,ništa od njih,a osim toga ako su starije od godinu dana također ,uzaludan ti trud. |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
mislim da ti je keeka dala dobar prijedlog,najbolje je busom i najbrže ako ne uhvatiš nekoga sa osobnim autom da ide .Iz iskustva znam da vozači to obično odrade dobro,samo ih upozori da malo pripaze.a 2-3 sata vožnje im neće naškoditi,pogotovo ako je zasađena,nemaš bojazni ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Vepre svaka ti cast na uspjehu.Ja sam sijala steviu ali nisam uspjela.Imam jos nesto sjemenki ko zna kakve su pa cu opet pokusati.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Argan, to ti je stvarno jako tesko, pogotovo preko ljeta. Ako poznajes nekog vozaca autobusa mozes ga zamolit(sa par kn) da ti prenese sadnice u autobusu a ne u prtljazniku do odredista. Tako ti je najsigurnije. Stavi ih u otvorenu kutiju, sadnice umotaj mokrim novinskim papirom, pa
donji dio u vrecicu pa u kutiju. To ti je moj prijedlog, ako netko zna bolje neka kaze. |
|
![]() |
|
gardist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Rasta? Kako doci do tamo, gdje se tocno nalaze?
|
|
![]() |
|
argan ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
vepre, ekipo, da li netko ima iskustva sa slanjem sadnica postom? moram poslati iz zg u osijek, a bojim se da po ovim temperaturama nece prezivjeti. jel bolje slati mladje (10 cm) ili starije biljke? nekako se bojim da postaju sve krhkije...
hvala! |
|
![]() |
|
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
BTW, javili su mi prije par dana iz Rasta (Brežice), da su dobili novu pošiljku Stevie...cijenu ne znam, zadnja je bila 6,5 Eura/komad
|
|
![]() |
|
sakupljac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Pozdrav svima!
Upravo sam na godišnjem u Orlandu (Florida) i veselo javljam da sam pokupio sve sjemenke Stevie iz dva ovdašnja dućana tipa naš Bauhaus. Kad se vratim javit ću vam se...vjerujem da će ostati nešto viška za prodaju.
LP,
Sakupljac
|
|
![]() |
|
gardist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Najljepse molim za jednu biljcicu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Neka pa mora netko, njega cemo prozvati zacetnikom novog doba zdravog šećera.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
nekeko imam dojam da će je vepar proširiti i biti odgovoran za njenu popularizaciju doljem hrvatske
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
imaš pm.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vepre moze li meni koja? Barem jednu, pliz.
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Super!
Javljam se na pm.
|
|
![]() |
|
ostalo još 6-7 kom ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
elfica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Ovo je odlično, dugo ju tražim kao biljku, međutim sad ne znam kamo bi je stavila. Mogu se bilježiti za nagodinu? Pretpostavljam da je sadiš krajem ožujka, ili ne?
|
|
![]() |
|
Postovani, evo ja sam nova na forumu, al me strasno zanima stevia. Jel mi netko moze reci gdje mogu nabaviti sjeme, rasadu ili vec vecu biljku.
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Vepre, imaš li još koju biljčicu viška?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |