Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 96> |
Korisnik | |
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni su stigli sempici!! Evo san taman ih smistila, jutros su stigli, malo su se zracili, i vec su dobili svoje misto na balkonu.. Nisan ih uspila slikat, al sutra cu sto posto! Fenomenalni su, cila san bila uzbudjena dok san otvarala paket, mladja sestra mi se smijala:) Hvala Rene jos jednom!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Evo ih, Rene, reci oce im ovako bit guzva,ako imas kakav savjet, rado cu poslusat:
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Evo obečanih fotografija čuvarkuća koje mi je za mog sina poslala renee.
Odmah su posađeni i fotografirani, ali smo se jedva našli da s mobitela preseli fotke na komp. Još jednom, hvala renee u moje i sinovo ime. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Perla - još dobiješ nešto malo ovih dana preko Franjice iz Rijeke
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Krasno Triša, hvala unaprijed.
Malac će biti jako sretan. Znaš kak' je kad pubertetlije 'pukne' kolekcioniranje i kad se počnu praviti važni. ![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Evo, sve je stretno završilo, svih 7 paketiča došlo je u prave rike. A jadna ja, već pripremam 7 novih, koje ću poslat u petak ili subotu u Poreću. |
|
![]() |
|
Eellwyn ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Stari mi nabavio cuvarkuću
![]() ![]() ![]() Išao kod neke tete i vidio ga na krovu... pitao jel može uzet jedan korijenčić za mene i teta mu ga dala ![]() Star je... teta ga se sjeća dok je jos bila dijete... nadam se da je to tectorum... gledala sam slike po netu i potpuno je isti... jedan je korijenčić ali kad se malo prosiri... saljem svima... ![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
evo i jednog od mojih
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo, da se jednom javim iz Hrvatske! Mission acomplished, paketići poslati danas iz Poreča! Pozdrav svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Juhuuuu!!!!
Paketić stigao jutros a ja ono odmah ![]() ![]() a onda ![]() sada su svi ljepo posađeni i uslikani... još samo da uredim slike i stavim na net... a to budem sutra jer sam već lagano mrtav već... JOŠ JEDNOM HVALA RENEEEEEE! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rene, stigli sempići, super zapakirano i označeno, ma srce si, volim znati neke nazive, iako to neću ni u ludilu zapamtiti, ali me veseli.
Evo ovako je stiglo
Odmah sam napravila mješavinu zemlje i pjeska i posadila svakog za sebe, uglavnom, a ceduljica s imenom je na svakome
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kad smo već kod sempića, evo moje ostele, većinom dobivene od renee, jedan krasan ceveni od Andreeo1, nešto kupljenih i nema razlike, svih volim jednako.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Da ne našopam temu tu stavim sliku skupne pošiljke a pojedinačno i detaljno ime u moju galeriju
![]() Još jednom hvala hvala renee! ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Jel ovo izduženje znači da će moja čuvarkuća cvjetati???
![]() Ostale miruju, samo se ova jedna promijenila, nadam se da će cvjetati! |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vi samo sadite i radite, a ja se izležavam na suncu ( i ponekad i jakoj kiši!) ... Vračam se doma sutra, a krajem 8 mjeseca opet malo u moju Istru!
|
|
![]() |
|
Bravo renee uživaj i za nas i javi se iz dežele.
Mačak je cvjetati će i moj ima takav stup, tako sam bila sretna kad se počeo uspinjati. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imam i ja par cuvarkuca i naravno da se jos iz djetinjstva sjecam kako mi je baka stavljala u uho kad me bolio...djed ga jos i danas ima...ja sam dobila od sashe i napreduju lijepo..cuvaju kucu..
![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
A ja se nadam da ću konačno najesen na "moj" Bohinj
![]() Renee pomagaj!!!!!!
Svi se vesele što im sempići cvatu, a ja tugujem
![]() ![]() ![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |