moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
ne ide prebacivanje slika, čekam sina
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E, da je malo više vremena jer imam punu glavu ideja.....bude mi sin poslikao još neke stvari pa budete vidjelei to. Imam želju otići na par dana van na neku vrstu tečaja te sam u pregovorima sa mužem jer on baš ne voli ovo što radim jedino kad njemu treba nešto od mojih radova za poklon(flaša) onda je u redu. E da tako je to............Pozdrav i na podršci hvala.....hvala.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Brani, lijepi su ti radovi, umjetničkog si duha..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasni radovi...privlače me radovi s crnom pozadinom
![]() ![]() ![]() jedva čekam nove slikice
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
A onaj zlatni vez na boci,super,super! |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
brani, dobro nam došla sa svojim prekrasnim radovima. ja se divim svakome tko ima smisla i ruku za crtati. ja sam po tom pitanju promašen slučaj pa me tim više oduševljavaju ovakve stvari. prekrasno je sve, zaista.
![]() |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama i dobrodošlici i DA mnataša ja sam slavonka !!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla, radovi su ti zaista prekrasni...naslućujem li to slavonku (zbog motiva) ?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Brani, dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Maslina, drago mi je da ti se sviđa.Svaki slobodni trenutak koristim na svoj hobi i doista uživam.Rad na staklu naprosto obožavam zato što je rad na njemu kao svila kao što kažeš.Jako mi laska tvoja usporedba.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Brani,prekrasno,pa ti skrivaš pravo blago!Divno slikaš,kao da je svila,ugodno iznenađenje!
|
|
![]() |
|
iris i primaveri zahvaljujem na dobrodošlici, i ja uživam u vašim radovima
|
|
![]() |
|
OVO SU MOJI RADOVI KOJE IMAM KOD KUĆE.JAKO PUNO SAM POKLONILA I DOSTA TOGA PRODALA,POGOTOVO RADOVA NA BOCAMA..NADAM SE DA VAM SE MOJI RADOVI DONEKLE SVIĐAJU......POZDRAV
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Rađeno na staklu poslije tečaja salvetne tehnike....!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() Oslikane pločice u mojoj kuhinji... |
|
![]() |
|
![]() ![]() Rađeno 2007.-(noga u gipsu) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |