Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja cu te branit
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo je sad kod mene! Pa kao pošast ste obje! Aaaaaaaaa! Zovem drugog moderatora i prijavljujem zlostavljanje na topicu!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hahahahahahahahhahahahahahhahahahhaha
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy, idemo .....kada će novi radovi????
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() Evo za tebe još ideja za bočice za začine. nadam se da ćemo vidjeti jednu od ideja i na tvojim....
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ništa se ti Izzy ne brini za naše zdravlje jer ove ljepote samo mogu na njega pozitivno utjecati. Jako, jako lijepo
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sad se stvarno zabrinjavam što moja galerija ostavlja traga na zdravstvenom planu ljudi koji ju pregledaju - to nije dobar znak!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja krenula od zadnje strane, pa prethodna, pa još jedna prethodna... i tako natraške stigla do prve.... i sad mi se vrti u glavi od ljepote
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
A ti nas
![]() |
|
![]() |
|
Joj ljudi, ostavljate me bez teksta!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, nakon pregleda tvoje galerije u topicu Razni hobi, brzo sam se prebacila ovdje i evo me, već više od 2 sata šetam tvojom galerijom i ne mogu prestati... Bez teksta sam
![]() ![]() Dakle, sve od reda, od prvih do posljednjeg rada, ogledalo perfekcije, izuzetne imaginacije i spretnosti, snalažljivosti i kreativne hrabrosti...
Mogu se samo pokloniti i s nestrpljenjem kao i ostali iščekivati novo čudo iz tvoje tvornice čudesa
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da, i za taj osječaj da si nekoga razveselio svojim radom, nitko to nemože platiti nikakvim novcima. To je onaj pravi i iskreni doživljaj....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Što drugo reći nego,savršeno,a k tome još i shabby,obožavam ga.
Neki put mi se čini da sam trebala biti rođena u ono vrijeme kad su ljudi živjeli u starim drvenim kućicama i kad je sve izgledalo staro i pohabano. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
drago mi je da je prijateljica zadovoljna...i ja bi bila....
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Hvala cure, iskreno, svima... Evo, trudim se i sve što napravim rado podijelim s vama! Jutros je otišao shabby ukrasić i frendica je bila oduševljena, skroz mi je bila smiješna, baš uživa u takvim stvarima... Jako je lijep osjećaj napraviti nešto što se nekome sviđa i kad uživa u tome, isplati se i vrijeme i trud i sve ostalo!
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti se slažem sa gore iznešenim komentarima.... Zaista orginalni, profinjeni i jako lijepo napravljeni radovi.....svaka čast Izzy
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga Izzy! Tek sam danas pogledala tvoje radove i skoro sam pala u nesvjest od divljenja onoj kutijici za mladenku... Odavno nisam vidila nešto tako originalno, profinjeno i lijepo.
![]() I one slikice na školjkice su ti originalne... Jednom rječju preeeekrasno...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |