LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej opet savršeno, cvijet hoste predivna, ja je imam prvi puta ove godine, amarilisti u vrtu, moji u posudi, a da ja njih tutnem direkt u vrt - možda bi bili ljepši.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
još jednom hvala svima......
Kontesa.....hosta ostaje vani, u vazi je što na svim drugim mjestima u zemlji bi imala previše sunca.....a i nekako mi se tu uklopila najbolje....
Evo još malo fotki.....
Amarillisi
![]() ![]() Dahlia
![]() Cala
![]() Cvijet Hoste
![]() Lavanda
![]() Surfinije /na policii radi "uslikavanja"/
![]() Nepeta
![]() Tagete i begonije na balkonu
![]() Hemerocallisi
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora, sve ti je predivno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kako nam se ljubimci uvuku pod kožu..i nedostaju kada ih više nema, baš su lijepi peseki
![]() hana me je preduhitrila..hosta je baš posebna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pored svega predivnoga i ljubimci su preslatki i bivši i sadašnji (napola tvoj).
Više volim tvoje pravo cvijeće od ovog sa zadnjeg posta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
HVALA SVIMA!!!!!!!, danas sam jako umorna, ali sutra cu vam staviti nove slikice
![]() |
|
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
prekrasno stvarno za5
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...a palma me je oduševila!
Naravno peseki predivni ,šteta šta je tvoja uginula...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hoste baš vole polu sijenu moja se je tako sd ove godine iscvijtala što nika -to je za ne povijerovati
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
prije svega hvala......moja hosta ti je vec godinama u istoj vazi, nikad presadjena,,,,ove godine ima iznimno mnogo cvjetova...inace je imala vise lisca a manje cvjetova.....kad se potpuno otvore stavit cu fotke.... |
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je sve, i ljubimci također-žao mi je za tvoga. Ali ona hosta u pozadini koja raste u tegli je krasna.Da li ti je još uvijek u njoj ili si je posadila u vrt? Ja sam probala jednu posaditi u teglu ali nije joj odgovaralo pa sam je presadila. Aj me prosvjetli molim te,hvala
|
|
![]() |
|
Evo čupacke u prvom planu, to je pas od mojeg šogora koji je više kod mene nego kod njih
![]() MOja "čupavica" koje nažalost više nema ti je bila ova
![]() |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Lora, prekrasno je u tvom vrtu. Sve ti je lijepo, od ruža do ljiljana, svaka čast, a ova ruža;
![]() ti je, mislim GLORIA DEI, nisam baš sto posto sigurna, ali ti malo progooglaj pa usporedi!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo nisu viseće ....to su baš vrtne, narastu cca do 5o cm, i prave lijepe grmiće sa puno cvjetova....Kasno zimi nestanu, ali se ponovno pojave u proljeće
Zovu se Tradescantia Zwanenburg Blue i Tradescantia Karminglut......
![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lora dobrodošla
![]() kod tebe ima krasnih cvijećki,a ruže su posebne ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kakve su ti ove tradescantie? Ja imam T. ljubičastog lista i zimi cvatu sitnim lila cvjetičima i neidu mi u visinu negu su viseće. Ove tvoje čini mi se idu u zrak.
|
|
![]() |
|
silvek isotomu imam tek od ove godine....na netu nisam našla ono što hoću o njoj.....ali raspitat ću se na jednom stranom forumu......tko zna možda u proljeće dobiješ.....
![]() |
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lora sve cvijeće ti je lijepo, ali ja bih posebno izdvojila ružu kojoj se boja prelijeva od nježno žute, preko naranđaste do crvene i šatiranu pelargoniju. A četveronožni cvijetak je cakani
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Sve mi je krasno!
|
|
![]() |
|
Lora sve je predivno, ali ja ipak glasam za ruže, pravi raj od ruža, pa još kad ovako napišeše koje su - ma oduševljena sam sve je super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |