Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 33>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:06
Draga Božice, evo danas već po nekoliko puta kažem...nije me bilo tjedan dana na forumu...a toliko lijepih i novih radova... ne znam što bih prije pregledala... Ne mogu izdvojiti niti jedan tvoj rad jer me naprosto svi oduševljavaju.....tvoje ideje kvaliteta a i kvantiteta.
Pa ti si ženo pukla totalno s idejama i zasipala nas prelijepim radovima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:19
Sviđaju mi se tvoje daskice sa 4 godišnja doba...Wink
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:42
hvala cure...veliki ste mi poticaj za rad.....tak se veselim kad vam imam smile159nešto za pokazat....
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 16:35
ajme lipote! 4 god.doba mi se posebno sviđaju smile112
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:39
Super su 4 god. doba!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:39

evo...prvo moja kći.....

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:40

...pa...ja.....

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:02
Ženo draga...kad sve to stigneš.....i stavila si me na sto muka, jer neznam što bih izdvojila...sve je tako....romantično, uredno, lijepo osmišljeno....stvarno si se našla.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:03
Božice, pa kod tebe je prava poplava novih radova. Četiri god. doba - izvrsna ideja, ne mogu se sjetiti da je to već netko napravio. Super su mi motivi za svako godišnje doba, ali proljeće mi je baš nekako posebno (valjda zato što sam rođena u proljeće. Mada zadnjih par god. jedva preživljavam proljeće, valjda me lovi "proljetni umor", nedostatak vitamina i postajem pravi ne meteoropat nego meteoroPATNIK).

ove friške radove sam proučavala i proučavala i ne mogu se odlučiti koji bi izdvojila. onaj tanjur sa magnolijom - jel to rižin papir ili šta. nešto mi je to jako lijep efekt dalo a ne vidim dobro.

a kompletić tvoje kćeri je predobar. mislim da znam od koga je nasljedila talent i urednost.
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:27
boze kaj je lijepo, ono sa curicama mi je definitivno favorit, mozes li mi ukratko reci molim te kako je to radjeno? to se pece ili tako nekaj?
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:29
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

Božice, pa kod tebe je prava poplava novih radova. Četiri god. doba - izvrsna ideja, ne mogu se sjetiti da je to već netko napravio. Super su mi motivi za svako godišnje doba, ali proljeće mi je baš nekako posebno (valjda zato što sam rođena u proljeće. Mada zadnjih par god. jedva preživljavam proljeće, valjda me lovi "proljetni umor", nedostatak vitamina i postajem pravi ne meteoropat nego meteoroPATNIK).

ove friške radove sam proučavala i proučavala i ne mogu se odlučiti koji bi izdvojila. onaj tanjur sa magnolijom - jel to rižin papir ili šta. nešto mi je to jako lijep efekt dalo a ne vidim dobro.

a kompletić tvoje kćeri je predobar. mislim da znam od koga je nasljedila talent i urednost.

Da. To je rižin papir svjetliji od magnolija, malo uz latice je zlatni frosti. To tako lijepo izgleda uživo samo se ne vidi kad se slika fotićem.

Onaj kompletić su podlošci za svjećice i jedna "štikano-vezena" pepeljara...

Inače..hvala vam svima na pohvalama. Izgleda da me uhvatilo decoupage-ludilo pa u zadnje vrijeme skoro svake večeri, umjesto tv, bavim se svojim hobijem...
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:32
Originalno poslano od člana plavi cvijet plavi cvijet napisao:

boze kaj je lijepo, ono sa curicama mi je definitivno favorit, mozes li mi ukratko reci molim te kako je to radjeno? to se pece ili tako nekaj?

Ne. To je takva salveta sa sitnim motivićima, u podlozi nježno zelena. Na staklenom tanjuriću se utapka bijela boja s kapljicom zelene tempere (to me Anđelka naučila..može se dobiti bilo koja nijansa -bijela za decoupage+kap željene tempera boje). I onda se strpljivo režu curice...i to je to.
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:40
nema me jedan dan..i evo nove eksplozije radova...ovako, odusevljena sam kolekcijom 4 godisnja doba...to je vjecna inspiracija...i svatko ju vidi na svoj nacin...rad odlican, uredan...bravo...
nakon toga bih pohvalila kcerku...sve mame su "zacarale" svoje princeze decoupage tehnikom...a onda bih definitivno izdvojila vazu s kalama...obozavam kale., obozavam tu salvetu..i obozavam kako si kale okrenula "naopako"...bas mi je to odlicno ispalo...bravo!!!!!
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:41

meni je pepeljara pravo dobra samo me zanima jel bila prozirna ili bijela i sa koje strane je rađena? ja sam planirala za vikendicu praviti neke pepeljare pa mi je svaki savjet dobrodošao!!

a drugo, kale koje baš često vidim kod tebe su mi prekrasne, i svaki put su odlično urađene...
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:47
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

meni je pepeljara pravo dobra samo me zanima jel bila prozirna ili bijela i sa koje strane je rađena? ja sam planirala za vikendicu praviti neke pepeljare pa mi je svaki savjet dobrodošao!!

a drugo, kale koje baš često vidim kod tebe su mi prekrasne, i svaki put su odlično urađene...

Ovo je bijela keramička pepeljara koja više služi za bilo što drugo nego cigarete, a ako hoćeš "pušiti u njih" ja to radim ovako:
Kupim obične staklene pepeljare (5-6 kuna komad) prvo naljepim motiv od salvete samo s vanjske strane (unutra mora ostati staklena radi brisanja i pranja). Preko toga ide boja koju želiš za decoupage, obično tupkam 2X i nakon toga prelakiram. Dakle, sve se radi s vanjske strane da bi se iznutra moglo prati. nadam se da sam ti pomogla.
I da....cure hvala na pohvalama.....
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:55
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Ovo je bijela keramička pepeljara koja više služi za bilo što drugo nego cigarete, a ako hoćeš "pušiti u njih" ja to radim ovako:
Kupim obične staklene pepeljare (5-6 kuna komad) prvo naljepim motiv od salvete samo s vanjske strane (unutra mora ostati staklena radi brisanja i pranja). Preko toga ide boja koju želiš za decoupage, obično tupkam 2X i nakon toga prelakiram. Dakle, sve se radi s vanjske strane da bi se iznutra moglo prati. nadam se da sam ti pomogla.
I da....cure hvala na pohvalama.....

ej hvala, baš sam tako i namjeravala raditi, jer ipak smo često na vikendici, pa treba da je sve lijepo
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:17
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

nema me jedan dan..i evo nove eksplozije radova...ovako, odusevljena sam kolekcijom 4 godisnja doba...to je vjecna inspiracija...i svatko ju vidi na svoj nacin...rad odlican, uredan...bravo...
nakon toga bih pohvalila kcerku...sve mame su "zacarale" svoje princeze decoupage tehnikom...a onda bih definitivno izdvojila vazu s kalama...obozavam kale., obozavam tu salvetu..i obozavam kako si kale okrenula "naopako"...bas mi je to odlicno ispalo...bravo!!!!!

kale, orhideje, hortenzije, lavanda....ne znam koji motivi su mi ljepši...
hvala goga na pohvalama. Drago mi je da ti se sviđaju moji radovi.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 18:08
smile211(tekst nepotreban)
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:05
preljepi radovi,a uz to jos i romanticni,krasnosmile141
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 00:08
potpisujem kaću smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.