Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje cvijece,moj mali raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje cvijece,moj mali raj

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 23:22
Eto,samo te natjerati trebaLOL
Ostići su fenomenalni a to što su prestali cvasti,hmmm ja mislim da je to normalno.Naime,meni svake godine bude tako,cvatu ko ludi pa se malo odmore i onda opet počnu.
Surfinije su i meni ove godine neke jadne.Iskreno,nikada lošije nisam imala a vidim i kod drugih da im se suše,slabo cvatu...nisu ko prijašnjih godina.Eto,ako te tješi,nisi jedina nezadovoljna.
Ostiće sam pohvalila,ova kalanhoa je prekrasna i koprive,gazanije,prkosići...ma sve i tvoj novi avatar je sladaksmile71
smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 23:10
smrckosmile79,otoksmile79,hvala vam cure drage..smrc đubrin ga sa tekucim gnjojivom,univerzalnim..otocicu vise nije ovako rascvijetano,kao na slikama,ostici su mi prestali cvijetat,petunije obolile pa sam se s nekima morala i oprostit,nisam ih usila spasit..uglavnom,nisam zadovoljna sa sadasnjim stanjem..Cry
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 08:02
Neznam Kaća s čim si nezadovoljna, ovo je sve jedno ljepše od drugog
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 02:19
Gledam trljam oči i ne mogu da vjerujem. Zar balkon može biti toliko lijep i uredan. Sve je nekako kako bi idealno trebalo biti, boje  mjesto cvijeća, ma sve. Cvijeće zdravo i prekrasno.smile99
Čime đubriš cvijeće?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 00:36
hej shasha smile78iskopa ti mene,ajde onda evo nesto slicica..nisan sretna ove godine sa cvijecem,nesto mi je poharalo biljcice,tako da slike nisu pravo stanje balkonasmile220..slikane su prije dvadesetak i vise dana,tek par su novije..
stefkajasmile78,inajasmile78

ima jos,to cu sutra,sad mi sesmile49smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:28
Kaća!!!! Mislim,stvarno!!!!! DI SU SLIKEEEEEEEEEEEE???smile139
Vidjela sam da imaš novi avatar(meni je novi kad slabo dolazim)pa da ga prokomentiram.I tako...tražim ja mjesto di ću ubaciti komentar...prošla ohoho  stranica i konačno nađem tvoj mali raj...a ono!!!! pustoš!!!!!!!
Di je cvijeće???!!!
Neću komentirati avatarApprove
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 12:45

Kaćo ima li kakvih cvjetnih novosti kod tebe? Dugo me nije bilo tu.

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 11:48
draga kaća sve cvijece ti je predivno...odusevilo me tako puno cvijeca na balkonu..surfinije su ti super...ja sam ih ove godine prvi put posadila i nadam se da ce bit barem upola kao tvoje

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 11:40
bice uskoro,obecajen..brisi inbox,pun ti jesmile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 10:58
Kaća pa šta se događa????

Gdje su slike tvoga prekrasnog cvijeća???
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 13:02
Ma nema na čemu samo sam počesto  ovdje  i uvijek čekam noviteta -a ja se prva uljenila smile232
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:37
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ja uletila bez pitanja ovdje ali opet kad se ne sruši od ljepote ------Legendooooosmile78

niho draga hvala najlepsaHug
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:34
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Zabušavaš kaćo ? Doći ću te tamo probuditi slijedeći vikend!

ajoj,bas zabusavan,tek sad san ovo vidilaTongue..jel stvarno dolazis u split?onda cemo i kavicu popit,nadan seHug
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 12:25
Ja uletila bez pitanja ovdje ali opet kad se ne sruši od ljepote ------Legendooooosmile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:46
Zabušavaš kaćo ? Doći ću te tamo probuditi slijedeći vikend!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 12:33
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bože moj Hoja uvijek spominje neke pitare šta je to nju nesmijem pitati samo se smijesmile143

Niho

pitar= saksija (tegla za cvijeće)
WinkWinkWinkWinkWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 11:55
Bože moj Hoja uvijek spominje neke pitare šta je to nju nesmijem pitati samo se smijesmile143
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 11:23
Ne znam da li su ti lipši pitari ili cviće!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 11:23
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Znala sam kaćo da ćeš me oduševiti !!!

Thank%20YouValentine%20kiss
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 11:20
Znala sam kaćo da ćeš me oduševiti !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.