LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo isprobavam je li sve u redu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Najljepša hvala...idem pogledati
![]() |
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Lora kad nisu u vrtovima onda su na kavi
za tu ne trebaš 500 postova
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lora vrt ti je super, sve je
![]() |
|
![]() |
|
Cure, pa gdje ste, valjda niste išle na spavanjac.......nigdje vas ne mogu pronaći........
![]() ![]() U podforum za stalne goste ne mogu, jer nemam još dovoljno postova......
baš sada kada sam si poželjela malo čakula......
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala..........
![]() |
|
|
![]() |
|
Po malo, upravo sam u tvom vrtu.......sad ću da ti tamo napišem.....
![]() |
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bravo, stvarno si nam nedostajala ti i tvoje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Lora drago mi je da si tu, sad ćemo se nagledati lijepih slika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Konačno da se ukljućim......nadam se da će biti na duže, prekrižite prste,noge sve što možete.........
![]() Naravno odmah sličica
Tagete
![]() Portulaca, došla u vazu niotkuda
![]() Fucsia, koju sam uspjela odgojiti u vodi i ne samo to, nego ima i cvjetić.Sad ide u zemljicu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Možda na laptopu imaš zaštitu... Pogledaj, postoje raznorazne zaštite, tako sam i ja na laptopu morala dozvoliti nekakavpop-up da bih ušla na naš forum.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
probala ja sto puta i kod i sve...lozinka sigurno ispravna ali ne ide.......Ovo pisem sa stolnoga kompića, gdje sam valjda uspjela uletjeti. Na lapttopu ni pomislit.Pregledala sam sve postavke kompića.......ništa...evo sad sam završila pregledavanje, ali na lap topu ne ide........................................
Oči mi se zatvaraju od spavanja, nadam se da ću ovo uspjeti poslati......
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prenijela sam joj , hvala
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vjerojatno nije upisala onaj kod koji joj je tražilo da upiše jer je tri puta upisala pogrešnu lozinku
evo sad sam ja to naprvaila umjesto nje i logirala se na njen nik i lozinku
znači mora i ona moči....neka proba ponovno
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja ne znam u čemu je problem. Dali smo joj novulozinku, ali ne ide ni s tim.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora očito ima nekih problema, pa se ponovo ulogirala kao lora 1 - što se događa, ne možeš na forum, a sad smo te zarazile, ajde ajde, sutra ćeš valjda moći.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hosta je mojaaaaaaaaaaa-Smrcko -ne pali ti taj indijanac ja ode kod njih a ti sjedi kući
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hej Lora vidim nema te, ne znam što se događa ali sutra će biti bolje. Bar si imala vremena biti više u dvorištu i vrtu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hosta je
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa kod tebe sve više prekrasnih stvari otkrivam
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |