Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na krasnim slikicama Istre, o Bujama sam puno toga čula a nikad ih vidjela i zato još jednom hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slike lijepe naše. Treba sve slikati, tako ćemo upoznati našu zemlju. Ja nisam tip koji želi ići u Egipat i sl., imamo mi što za vidjeti i tu kod nas
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo baka, to sam i ja mislila, baš imam neke slikice, treba ih pripremiti pa ćemo staviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pretpostavljam da nema već tema o Istri.... Ako ima, onda molim da moderatori prikrpe i ovu moju. Ali, ako nema Istra svoju temu, onda pozivam sve koji prođu, svrate, žive tamo.... da slikaju, slikaju, slikaju, da ova tema naraste i pokaže svu ljepotu tog našeg kraja! |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno baka, ja bi odmah tamo. Na žalost ništa prije kolovoza a i "dotepenka" sam u prekrasnu Istru, zaljubili se u nju na prvi pogled i kupili mali plac. Najrađe bi se preselila da nije posla koji me koči
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bako, ja obožavam tu našu Istru i uvijek mi je lijepa, u svako godišnje doba. Osim toga ima puno mjesta gdje se dobro jede ima se što vidjeti, baš dobro da si stavila slikice, jer sada se možemo i mi pridružiti, a i naša Vera i Bergenija, mislim da ih ima još iz Istre.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lepo je svako putovanje, pa i ovo pod oblacima. Ja sam ti sela sad na zadnje sediste
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne slike Baka.
Lijepa je Istra, i obala i unutrašnjost |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Povratak. Tražeći jednog poznatog vinara (našli al' bila nedjelja...) zalunjali vinskom cesto u Momjan.Jedan od prastarih Istarskih gradova, koje pokušavaju revitalizirati kao što je to učinjeno s Motovunom, Grožnjanom ![]() ![]() Na vrh brda u "zemlji nedođiji" niknulo apartmansko naselje vila! Za prodaju. Svaka vila ima okućnicu i bazen! Pa izvol'te....
![]() ![]() Šumovita Istra
![]() Opet Motovun
![]() Mi šumom, oni drumom, odnosno obrnuto mi cestom a oni poljem.Tko je brži?
![]() Stari Buzet
![]() U daljini se nazire ulaz u tunel Učka
![]() Tu smo.
![]() S Istarske strane prvi je mali tunel
![]() Onda veliki
![]() Izlaz. Gotovo.Kraj.
Slike su prilično mračne ali je bilo i takvo vrijeme tih dana.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovako su odijeljeni "blokovi" ležaljki
![]() Zid koji opasuje kompleks: zid, ćup i tako redom...
![]() Ispred hotela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nastavljam srednji blok. Prije tri godine oko bazena je bio beton, šljunak i stabla kao u obližnjoj šumi i parku.Lani su adaptirali i oko samo bazena napravili vrt.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bah.Nije ni moj grad a nisu ni neke putopisne slike. Jer sam se usredotočila na zelenilo oko bazena. Ipak, kako sam nešto slikuckala i prije i posloje odlučila sam staviti slike ovdje. Pa možda netko nešto vidi i zgodno.
Put je bio Rijeka, via tunel Učka, Buzet,Buje, umag. Natrag Umag, Buje, skretanje za Momjan, pa opet Buzet, Učka, Rijeka.
![]() Uvijek me u Istri očaravaju kamen i zelenilo. Ovaj autobus nikako da mi se makne s vidika...
![]() Gusto zelenilo u jako oblačnom danu...
![]() Na vrh brda Motovun u oblacima
![]() Slavonija ravna? Nije, nego uredno izorana Istra
![]() Velikim dijelom prije Buja drvoredi maslina. I cesta se tako zove "cesta ulja".
![]() Uz cestu nekakva kula, ispod uljara (naravski iz auta nevidljiva!)
![]() Centar Buja
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Eh, da, djeci treba pustit neke "avanture" Tko zna što ih sutra čeka, pa da imaju barem lijepe uspomene. Takve misli imam otkad mi je sin bio u Domovinskom ratu. Zakačilo ga sa 24 godine. Nema PTSP ali sigurno ima tragova u sebi. Zato ima kojekakvih uspomena iz ranije mladosti. A sad ima dobru ženu i slatku kćer.
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....ahhhhhh mladost, svaka cast, parican za aventure
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sin ti je jako mlad, pa kad krene na takvu turu, koja je ogromna što jest jest, onda znaš da ih ne zanima slikanje kulturnih znamenitosti. A priznajem ovaj vidik nisam ni ja vidjela. Djeca, malo starija znaju biti genijalna. Za tvog sina
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
nadam se da se nećete ljutiti a ni on kad vidi da sam mu pokupila sliku sa kompa, evo jedina kaj sam ja vidjela kak izgledaju Bale slikano njegovim mobitelom
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Drugi put ga ne puštaj bez fotića - oduševljena sam biciklistima i njihovim entuzijazmom za takva putovanj, to je prekrasno. Za sina
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
sad sam vidla slike Bala,inače moj najstariji sin išao prošle god. biciklom na more ali koja je to tura bila Ljubljana, Izola, Rovinj, Pula, Rijeka, Split, otoci Brač, Hvar, Korčula.. sve za siću love u Splitu je ostavio bicikl a po otocima pješke ,ustvari od njega sam prvi puta čula za Bale tam je negdje prespaval i da je barem imao fotić koji bi to putopis bio
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...prekrasnoooooo!! :o))).... mudri preci... :O)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |