Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ovako su odijeljeni "blokovi" ležaljki
![]() Zid koji opasuje kompleks: zid, ćup i tako redom...
![]() Ispred hotela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Povratak. Tražeći jednog poznatog vinara (našli al' bila nedjelja...) zalunjali vinskom cesto u Momjan.Jedan od prastarih Istarskih gradova, koje pokušavaju revitalizirati kao što je to učinjeno s Motovunom, Grožnjanom ![]() ![]() Na vrh brda u "zemlji nedođiji" niknulo apartmansko naselje vila! Za prodaju. Svaka vila ima okućnicu i bazen! Pa izvol'te....
![]() ![]() Šumovita Istra
![]() Opet Motovun
![]() Mi šumom, oni drumom, odnosno obrnuto mi cestom a oni poljem.Tko je brži?
![]() Stari Buzet
![]() U daljini se nazire ulaz u tunel Učka
![]() Tu smo.
![]() S Istarske strane prvi je mali tunel
![]() Onda veliki
![]() Izlaz. Gotovo.Kraj.
Slike su prilično mračne ali je bilo i takvo vrijeme tih dana.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne slike Baka.
Lijepa je Istra, i obala i unutrašnjost |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lepo je svako putovanje, pa i ovo pod oblacima. Ja sam ti sela sad na zadnje sediste
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bako, ja obožavam tu našu Istru i uvijek mi je lijepa, u svako godišnje doba. Osim toga ima puno mjesta gdje se dobro jede ima se što vidjeti, baš dobro da si stavila slikice, jer sada se možemo i mi pridružiti, a i naša Vera i Bergenija, mislim da ih ima još iz Istre.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno baka, ja bi odmah tamo. Na žalost ništa prije kolovoza a i "dotepenka" sam u prekrasnu Istru, zaljubili se u nju na prvi pogled i kupili mali plac. Najrađe bi se preselila da nije posla koji me koči
|
|
![]() |
|
Pretpostavljam da nema već tema o Istri.... Ako ima, onda molim da moderatori prikrpe i ovu moju. Ali, ako nema Istra svoju temu, onda pozivam sve koji prođu, svrate, žive tamo.... da slikaju, slikaju, slikaju, da ova tema naraste i pokaže svu ljepotu tog našeg kraja! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo baka, to sam i ja mislila, baš imam neke slikice, treba ih pripremiti pa ćemo staviti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne slike lijepe naše. Treba sve slikati, tako ćemo upoznati našu zemlju. Ja nisam tip koji želi ići u Egipat i sl., imamo mi što za vidjeti i tu kod nas
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala na krasnim slikicama Istre, o Bujama sam puno toga čula a nikad ih vidjela i zato još jednom hvala
|
|
![]() |
|
Jednom je Vera 4 objavila temu o Balama - možda bi se mogle spojiti teme, pa da imamo cjelu istru na jednom mjestu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bako, je li ovo tvoja "privatna" stranica ili svatko može stavljat svoje slike o Istri? |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Salomon, čitaj dijete, čitaj!
![]() Ja sam negdje ispod slika i dva tri upisa i napisala: ajmo svi stavljati slike o Istri....Da što više nas i onih koji nemaju prilike doći, vide taj lijepi dio "lijepe naše".
|
|
![]() |
|
Dobra ideja. Moderatoriii!
Evo našla sam. Pozdrav iz Bala.Pred godinu dana. Pa ako moderatorima nije teško Bale prve a moja svaštara iza.I ostali nastavljajte.
Istra je doista prelijepa:Eto ja bila u Balamapred puno godina, a pola ljepote nisam vidjela!
|
|
![]() |
|
Može i tako, ali mislim da je tvoj naslov daleko bolji, pa ćemo im savjetovat da ostane - naslov je fora.
Vjerojatno ima još slika i u temi razglednice ili temi lijepa naša, ali tko bi to sve pohvatao, pa da barem ovo što smo sigurni.
Salamon, ajde stavi i ti slikice, a pripremam i ja nešto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Imate još fotografija Buja?
|
|
![]() |
|
Ne nažalost. Sve sam na brzaka iz auta slikala, bez nekog cilja!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast Baka -----joj -koja je to ljepota -nema se šta predivno je -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Škužaj bako..ja letimično pogledam slike s posla pa ni ne pročitam pre detaljno. O.k... da se organiziram i stiže cijeli rafal mojih slika..Istru sam pročešljala do najmanjih detalja!
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |