Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao što sam obećala, danas idemo na Brione..
![]() Prva slika naravno nije moja..koristila sam ju čisto zbog "šire slike" svega što ću "poljepit" naknadno..
![]() Pokret je iz malog gradića Fažane
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Salomon slike su odličneeeeee!!!!
I ja sam Istru doživjela onakao "usput", ali mi se već par godina sviđa ta unutrašnjost Istre i jako me zanima...
A kako se tek radujem Brijunima...tamo sam bila na maturalcu
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Svaka čast Salomon , ovo su povijesne slike. Takvo što se više ni ne vidi, modernizacija gazi sve
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Samo naprijed!
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Nadam se da vam se je sviđao izlet. Sutra su na dnevnom redu Brioni!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kroz selo se dsolazi do vodopada Sopot..
![]() ![]() ![]() ![]() Kod slapa sam ja, kao iskusni planinar i penjač te vođa izleta, slavno kliznula i pala guzicom ravno u potok.. Ostatak puta sam bila mokra ko miš, a iz tenisica mi se je svakim korakom sljevala voda..
![]() Dole je crkva Sv. Stjepana, slikana iz daljine..
![]() i crkva Sv. Marije Magdalene..
![]() Staza je kružna i vraća se opet u Gračišće..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Predstavljam vam jednu od Pazinskih šetnica: Sv. Šimun-Gračišće
Kreće se od Gračišća..vrijeme je bilo loše pa se nije vidjela panorama pazinske doline. Magla i lagana kišica su doprinijele mističnoj i pomalo sablasnoj atmosferi koja nas je pratila cijelih 11 km staze, a na kojoj tada, nije bilo ni žive duše..samo crvkve i poneko napušteno selo sa ruševnim kućama..
![]() ![]() ![]() Crkva Sv.Šimuna
![]() Ulazak u selo. Tu smo sreli jedan stari par..nonicu i nonića (možda nitko osim njih ni ne živi tamo?)..bili su su jako druželjubivi..sve su nas ispitali,,kamo idemo, od kuda dolazimo, ko su naši preci, čime se bavimo, itd...čak su nam i nudili vino iz njihove konobe..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Veselim se.Jako volim Istru i divim se Istranima što čine i što su učinili....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka, uživala sam u Istri.
Prijedlog je odličan, stavljajte nam što više slika od prelijepe Istre.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Salomon, jedva čekam
|
|
![]() |
|
Škužaj bako..ja letimično pogledam slike s posla pa ni ne pročitam pre detaljno. O.k... da se organiziram i stiže cijeli rafal mojih slika..Istru sam pročešljala do najmanjih detalja!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast Baka -----joj -koja je to ljepota -nema se šta predivno je -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ne nažalost. Sve sam na brzaka iz auta slikala, bez nekog cilja!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Imate još fotografija Buja?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Može i tako, ali mislim da je tvoj naslov daleko bolji, pa ćemo im savjetovat da ostane - naslov je fora.
Vjerojatno ima još slika i u temi razglednice ili temi lijepa naša, ali tko bi to sve pohvatao, pa da barem ovo što smo sigurni.
Salamon, ajde stavi i ti slikice, a pripremam i ja nešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dobra ideja. Moderatoriii!
Evo našla sam. Pozdrav iz Bala.Pred godinu dana. Pa ako moderatorima nije teško Bale prve a moja svaštara iza.I ostali nastavljajte.
Istra je doista prelijepa:Eto ja bila u Balamapred puno godina, a pola ljepote nisam vidjela!
|
|
![]() |
|
Salomon, čitaj dijete, čitaj!
![]() Ja sam negdje ispod slika i dva tri upisa i napisala: ajmo svi stavljati slike o Istri....Da što više nas i onih koji nemaju prilike doći, vide taj lijepi dio "lijepe naše".
|
|
![]() |
|
Bako, je li ovo tvoja "privatna" stranica ili svatko može stavljat svoje slike o Istri? |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jednom je Vera 4 objavila temu o Balama - možda bi se mogle spojiti teme, pa da imamo cjelu istru na jednom mjestu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |