Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno sve. Nije sve stradalo sreća!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobrodošla na forum!
![]() Cvijeće ti je prekrasno, suzane su mi baš ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
hvala na šetnji kroz moj vrt..nemam puno toga za pokazati ali bit čće svake godine sve više
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bugenvilija je predivna!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bugenvilija ti je nešto predivno! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
meni se sviđa baš zbog tih cvjetova, bio bi on i veči ali ja ga dosta ošišam jer bi bio inače prevelik
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefkaja onaj grm je crvenolisna žutika, (Berberis), imam ga i ja pa eto znam, meni se jako sviđa radi ovih tano crvenih listova, a i cvjetići su interesantni. Tvoj je već ogroman i baš je lijep, kao i sve drugo.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala..ali ni približno kao kod tebe...tamo je
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo ti je cvijeće,a i ovaj ježić.
Pomislila sam da je živi ![]() |
|
![]() |
|
nađe se svakakvih biljki kod mene...a i kod vas svih ima jako lijepog cvijeća
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Raznovrsno je kod tebe i lijepo.
|
|
![]() |
|
jasmin |
|
![]() |
|
festuca i ježić |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oprosti tek sada sam vidjela tvoju temu i naravno odmah požurila da pregledam sve prije nego se smrači.Sve je predivno, žao mi je zbog nevremena, ali oporavit će se i izgledati još ljepše nego prije.
Klematis ti je predivan, sve ostalo isto, ali on je 5555555555 - kralj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
još jedna hortenzija |
|
![]() |
|
hortenzija |
|
![]() |
|
ovu suzy mi je sad uhvatila neka bolest...malo se i vidi na slici kako joj žute listovi i ima uši kojih se ne mogu rješit
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šetaćemo mi još samo ti tako nastavi sve je super
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala svima na setnji mojim vrtom...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |