moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća, pa gdje si?
Toliko je bilo lijepog cvijeća kod tebe, gdje su nove slike? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa kako ne bi bolan ja sinoć čekam do jedan da mi se otvore poruke od tebe a ono
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
A zakaj ja nemrem vidjet ni jednu novu slikicu na ovoj stranici?
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala vam velika,cure drage
![]() ![]() ![]() niho samo se ti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo cvijeće
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja samo navratila da ti se zahvalim na velikoj pomoći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma baš jučer mislim, ma gdje su Kačine slike od ove godine, a ono... puno prekrasnih slika, ne da je lijepo nego je savršeno, ovo je sigurno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala vam najljepsa drage moje,nahvaliste mi cvijece,pa sad ja cijela cvatem
![]() moran bit nezadovoljna kad su vecina ovih cvijetica proslost,ali ajde,utjesila me shasha malo,valjda ce opet procvijetat,bar ostici..inace i moje susjede muku muce ove godine sa svojim cvijecem,nijedna nema ni priblizno lijep balkon ko prosle godine..neznam sto je uzrok,valjda ovo nestabilno vrijeme.. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaća tvom nezadovoljstvu nema mjesta na tvom balkonu pa cvijeće je stvarno super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća zaista je šteta što ne stavljaš češće slike kada imaš prekrasno cvijeće...
|
|
![]() |
|
Kaćo -Kaćooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaaaaaa, kaćo, a što bi bilo da ti "nešto nije poharalo cvijeće"...
Slike su fantastične!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme Kaća divote i boja. Ja nemam boju cvijeća koju posebno preferiram, ali ipak crvena i narandžasta su na prvom mjestu! Prekrasno ti je! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma molim te lijepo Kaća, nemoj da više tako dugo čekamo slike, ovo što sam vidjela je predivno!!! Nemam što izdvojiti, boja gazanija me je oduševila
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tek sad uočila gdje nisam prošetala!
![]() Nadoknadit ću ja to kaća, za ozbač!!! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kraaasno šarenilo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |