Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 96> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
renee miji se svi primili i lijepo napreduju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moja dva cvjetaju
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Jasno mi je da je to njegov "samomor", zato sam ti i uputila ovaj vapaj. Kupila sam ga prošle godine na placu od kumice, bio je jedini i istina, veći od ostalih koje sam imala prilike vidjeti do tada, negdje oko 10-tak cm, i neodoljivo lijep. Imam jednu vrstu sempića, promjera oko 1-2 cm koji mi zna nakon cvatnje iz osušene rozete potjerati novu. Ove godine se raspištoljio i ima 10-tak cvatova, ali i još dovoljno rozeta bez cvijeta. I na najstarijem, taj bi mogao biti S. tectorum, mi je netko ili nešto (pretpostavljam vrana ili čovjek) otkinuo jednu rozetu, a nakon toga iz ostatka izrasla nova. Zato me ne napušta nada da možda ipak ... Nisam zanala za sempiće u okolici Bohinja, nisam ih nikada vidjela za mojih lunjanja. Rado bih ih vidjela na prirodnom staništu.
Na tvoj blog sam se prijavila još prošle jeseni, ali do sada nisam uspjela sve pregledati zbog pretpotopnog kompa i prethistorijske veze na internet, svaka slika bi se otvarala satima. Novi komp je već u pripremi, a svaki dan očekujem ADSL, pa ću, nadam se, uskoro sve nadoknaditi. Vidjela sam, da si uspješno obavila proširenje, no nisam baš sigurna da će ti to biti dovoljno za 3-4 godine kako se nadaš
![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
,
![]() NIKADA NE KUPUJTE SEMPIĆE KADA JE SAMO JEDNA VELIKA BILJKA U PITANJU.
Dali znaš, da u blizini Bohinja na dve lokacije rase S. tectorum?! Ja ove godine planiram posjetiti jednu od njih!
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Renee, i moji stigli jučer.Po običaju malo duže putovali ali stigli živi i zdravi.
Već su zbrinuti,posađeni. Puno, puno ti hvala,srce si. ![]() Budi sigurna da su u pravim rukama i s onima od lani već imam zavidnu kolekciju.Barem za ove krajeve gdje se sadi max 2-3 vrste. |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Joj Triša i ja se radujem!!! Imaju krasne cvjetove. Jedva čekam!
I šta kad ocvatu posuše se ili? Baš me zanima!!! |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
A ja se nadam da ću konačno najesen na "moj" Bohinj
![]() Renee pomagaj!!!!!!
Svi se vesele što im sempići cvatu, a ja tugujem
![]() ![]() ![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imam i ja par cuvarkuca i naravno da se jos iz djetinjstva sjecam kako mi je baka stavljala u uho kad me bolio...djed ga jos i danas ima...ja sam dobila od sashe i napreduju lijepo..cuvaju kucu..
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo renee uživaj i za nas i javi se iz dežele.
Mačak je cvjetati će i moj ima takav stup, tako sam bila sretna kad se počeo uspinjati. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vi samo sadite i radite, a ja se izležavam na suncu ( i ponekad i jakoj kiši!) ... Vračam se doma sutra, a krajem 8 mjeseca opet malo u moju Istru!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Jel ovo izduženje znači da će moja čuvarkuća cvjetati???
![]() Ostale miruju, samo se ova jedna promijenila, nadam se da će cvjetati! |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Da ne našopam temu tu stavim sliku skupne pošiljke a pojedinačno i detaljno ime u moju galeriju
![]() Još jednom hvala hvala renee! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad smo već kod sempića, evo moje ostele, većinom dobivene od renee, jedan krasan ceveni od Andreeo1, nešto kupljenih i nema razlike, svih volim jednako.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Rene, stigli sempići, super zapakirano i označeno, ma srce si, volim znati neke nazive, iako to neću ni u ludilu zapamtiti, ali me veseli.
Evo ovako je stiglo
Odmah sam napravila mješavinu zemlje i pjeska i posadila svakog za sebe, uglavnom, a ceduljica s imenom je na svakome
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Juhuuuu!!!!
Paketić stigao jutros a ja ono odmah ![]() ![]() a onda ![]() sada su svi ljepo posađeni i uslikani... još samo da uredim slike i stavim na net... a to budem sutra jer sam već lagano mrtav već... JOŠ JEDNOM HVALA RENEEEEEE! ![]() |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo, da se jednom javim iz Hrvatske! Mission acomplished, paketići poslati danas iz Poreča! Pozdrav svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
evo i jednog od mojih
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
renee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Eellwyn ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Stari mi nabavio cuvarkuću
![]() ![]() ![]() Išao kod neke tete i vidio ga na krovu... pitao jel može uzet jedan korijenčić za mene i teta mu ga dala ![]() Star je... teta ga se sjeća dok je jos bila dijete... nadam se da je to tectorum... gledala sam slike po netu i potpuno je isti... jedan je korijenčić ali kad se malo prosiri... saljem svima... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |