Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 67> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednom sam ti rekla da MM kaže da je Istra naša Kalifornija.
A ja ću dodati tvoj je vrt kao oni iz Kalifornije!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ljudi moji, hvala vam na pohvalama!
![]() Danas smo MM i ja bili vrijedni (malo čistili korov i kosili travnjak).
Evo sličice dila našeg dvorišta;
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dok sam plijevila, ugledala sam mnogo čuvarkuća u cvatu i eto ti prilike da prikažem nešto novoga.
Neki kažu da nakon cvatnje čuvarkuće uginu. Nadam se da to nije istina jer će kod mene biti veliki pokolj. Evo samo nekoliko njih;
I ogromna crvena čuvarkuća za kraj;
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Predivna i slika i cuvarkuca
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bergenija svaka ti čast naravno i tm za predivan izgled tvog vrta, cviče je lipo zdravog izgleda
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
bergenija sve je super, ćuvarkuće su ti jako lijepe
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kamenjar ti je predivan,čuvarkuće također ,a ona anđeoska truba ...nemam riječi za nju
![]() ![]() Reci mi,da li je cijeli dan na suncu? |
|
![]() |
|
Štefica, brugmansija je cijeli dan na suncu i mislim da joj to ne pogoduje ali jednostavno nemam gdje ju smjestiti! Zbog toga u podne zna biti otužna- Listovi i cvjetovi joj je objese uza svo moje zalijevanje! Lijepa je ujutro i navečer!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga Bergenija, za tvoj vrt mogu napisati jedino pohvale! Predivno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Upravo sam prošetala tvojim vrtom od prve do zadnje stranice. Uživala sam u svakoj slici. Pohvala na trudu, idejama, uređenju, cvjeću, sitnicama, detaljima.... Sve je skladno i krasno. Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija... nemam riječi za svu tu ljepotu! Nisam ni u stanju nabrojati što me sve oduševljava... cjelina... pojedino cvijeće... čuvarkuće, hortenzije... ma ni ne znam što sev ne. Sve je |
|
![]() |
|
Dobro jutro svima!
Hvala baki, AgaviL, dadi, štefici, vanji, stefkaji, administratoru.............. i svima koji dođete barem virtualno u moj vrt!
Zaista bi bilo lijepo družiti se"kako treba" ali.....................
Do tada, evo nekoliko novih sličica:
Oleandri ispred ulaza rastu, a i prkosi u njihovoj blizini
![]() Stolisnik odlučio biti crveni (pa nek mu bude)
![]() Monarda je ljubičasta:
![]() Potentila žuta (nešto mi soro raste i slabo cvjeta. Tko li će ga znato zašto?
![]() Dvornik ili polygonum affine cvate cijelo ljeto, ali mora biti u hladovini:
![]() Jedan sedum je u punom cvatu;
U dvorištu cvatu gazanije i prkosi;
Agapanthus je skoro ocvao ali još je zanimljiv leptirima;
I za kraj, pozdrav od mene surfinijama;
![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Bravo, ova nedjeljnja šetnja je bila super!!!
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
wow brugmansia je prekrasna,planiram ju za iduću godinu,agapanthus,surfinije i ostalo također prekrasno.Na prvoj slici se malo vide roza pelargonije,izgledaju tako lijepo i bujno.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ja od juče pokušavam ući na tvoju stranicu ali mi nije išlo i neka baš i nije sad sam sve uspijela vidijeti na jednom mijestu i ostala sam bez riječi . Pa ne zna se šta je bolje od boljeg . Samo me je baš stolisnik iznenadio -crven jer ne znam da ima crveni već samo bijeli ali eto baš me iznenadio njegov cvijet koji je predivan--ma sve nemam šta izabirati. Krasno Bergenija svaka ti čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prepredivno cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ovo komentirati - ovo je pravi cvjetni raj
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ova kombinacija miljijun cvjetova i bidensa je stvarno super
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |