Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 44>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 09:04
Draga primavera tvoje stranice su meni nešto najljepše što sam vidjela na ovom forumu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 13:04
Draga Hippy, nadam se da će pasti neka kavica u Don-Donu, ovo će biti duuuugo toplo ljeto bez mora, pa ćemo barem malo razgovorom i razmjenom kreativnih ideja kratiti neke dane
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 13:09
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Draga Hippy, nadam se da će pasti neka kavica u Don-Donu, ovo će biti duuuugo toplo ljeto bez mora, pa ćemo barem malo razgovorom i razmjenom kreativnih ideja kratiti neke dane [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k030.gif" />

draga moja...mi sa ( decoupage foruma ) smo se i prselile tam....svaki dan je neka ekipa...ja bila u peta, ponedjeljak i jučer

To ti ja kompenziram sa mojim dragim mužićem....ljeto je moje doba za izlaske jer on sva ostala godišnja doba glumi

Moramo se nekak organizirati....i Maslina je cijelo ljeto u ZG....pa da se malo " tješimo "
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 13:24
Primavera a gdje su radovi???

Ja čekam i čekam...i ništa....Unhappy
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:07
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Draga Hippy, nadam se da će pasti neka kavica u Don-Donu, ovo će biti duuuugo toplo ljeto bez mora, pa ćemo barem malo razgovorom i razmjenom kreativnih ideja kratiti neke dane [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k030.gif" />

draga moja...mi sa ( decoupage foruma ) smo se i prselile tam....svaki dan je neka ekipa...ja bila u peta, ponedjeljak i jučer

To ti ja kompenziram sa mojim dragim mužićem....ljeto je moje doba za izlaske jer on sva ostala godišnja doba glumi

Moramo se nekak organizirati....i Maslina je cijelo ljeto u ZG....pa da se malo " tješimo "

E, sorry drage dame ,osjećam se p(r)ozvana,a gde je taj Din-Don i jel tamo  ima klima?Prosvjetlite me...

Stvarno,@Primavera,gdje je taj decoupage?
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:08
Draga Karmen, malo mi je neugodno Embarrassed iako svaki kompliment pada ko melem na dušu svakome tko nešto stvara... Zato, puno, puno ti hvala, no ja bi isto mogla reći i za tvoje stranice, kao i za mnoge druge, medju toliko divnih stvarateljica i stvaratelja, teško se odlučiti tko je bolji...Svatko na svoj poseban način
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:24
Drago Proljeće boleština me pritisla pa nisam takoreći ništa mogla raditi, čak sam i forume samo ovlaš pogledala i vrlo malo komentirala... Znaš kad si ko iscijeđena krpa, samo sam snagom volje uopće otvarala laptop, toliko me pritisla nekakva grozna crijevna viroza... Još nisam posve svoja, ovo vrijeme mi nikako ne odgovara, fali mi zraka a u stanu nemam klimu nego samo neki ventilator od čijeg šuma me glava rastura... No, ipak je nešto bolje, pripremam danas slikice decuopage radova, a i još nekih primjeraka nakita koje vam nisam do sada pokazala pa će biti materijala za ćakulanje...

Draga Maslina, uskoro.... a Don-Don je općepoznato okupljalište kreativaca, nalazi se ispod nadvožnjaka koji se proteže iznad Vukovarske ulice kod njenog križanja sa Savskom... Meni je posebno drag, jer sam 5 godina radila u jednoj informatičkoj firmi koja se nekad tu nalazila (još za stare Jugoslavije ...sama sebi zvučim ko moja baka....a tu gdje je sad kafić bila je naša mala interna tiskara skripti za polaznike prvih kompjuterskih tečajeva u istoj bivšoj i pokojnoj državi.... Ne znam kako su cure došle na ideju da se tu nalaze, možda zbog lokacije koja je dosta zgodna, pristupačna sa svih strana, ima veliki parking, a sad po ljeti se uglavnom nalazimo na terasi tako da ne znam ima li klimu, možda druge cure to bolje znaju....Smile
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 16:31
primavera, nadam se da si sada bolje. a o ventilatoru ne moraš ništa govorit. znam kako je prije nama bilo doma, dok nismo nabavili klimu.
jedva čekam da vidim tvoje nove radove smile188
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 09:52

Draga Maslina, uskoro.... a Don-Don je općepoznato okupljalište kreativaca, nalazi se ispod nadvožnjaka koji se proteže iznad Vukovarske ulice kod njenog križanja sa Savskom... Meni je posebno drag, jer sam 5 godina radila u jednoj informatičkoj firmi koja se nekad tu nalazila (još za stare Jugoslavije [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif" /> ...sama sebi zvučim ko moja baka....a tu gdje je sad kafić bila je naša mala interna tiskara skripti za polaznike prvih kompjuterskih tečajeva u istoj bivšoj i pokojnoj državi.... Ne znam kako su cure došle na ideju da se tu nalaze, možda zbog lokacije koja je dosta zgodna, pristupačna sa svih strana, ima veliki parking, a sad po ljeti se uglavnom nalazimo na terasi tako da ne znam ima li klimu, možda druge cure to bolje znaju....[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Bila sam tamo u srijedu po onoj odvratnoj tropskoj sparini......a kako većina djevojčica puši morali samo biti vani na tersi.....a u nutra....milima.... klima radi ko vurica

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 01:15
Za vas, drage moje
koje ovo pretoplo ljeto provodite na gradskom asfaltu, malo zgodnih boja u vidu nekoliko komada nakita, barem da utažite žeđ za novim slikicama..

Prvo, meni posebno draga ogrlica s kojom sam se fest namučila, jer je svaki ovaj šareni 3D trokutić ručno modeliran, brušen i poliran, te lakiran i to je trajaloooo..

... zatim tzv. zeleni set, kojeg sam započela raditi na Hand Made Festu 2007. kao pokazni rad pred posjetiteljima, a dovršila naknadno doma u Zgbu... sretno je udomljen negdje u mom gradu...

Ovaj je set nastao nekom ludom inspiracijom... ujutro su me probudile ptičice i baš sam zapela da i ja jednu napravim, ali onak, malo pomaknutu...i evo rezultata, a vlasnica ga pokazuje na hodnicima banke u kojoj radi moja kćer...

I da ne bi bilo previše za danas, samo još ova ogrlica, nastala od ostataka caneova iliti fimo tubica, pa sam tak složila ovu jednostavnu ogrlicu koja sada stanuje negdje u Puli ili okolici...

i detalj...

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 09:25
smile181,smile39smile93ne mogu naći emociju koja me nije "oprala"!
Sve ti je vrhunski,ptičica zaista posebna,ali zeeeeleeenoooo!smile90
Žeđ je neutaživa,želja je sve veća...
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 13:20
kada narastem draga moja primavero nadam se da ću biti baš kao ti...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 19:49
Ajoj, kako si me pogodila u žicu ovim radovima... smile48
Prvo, perlice sa prve ogrlice za Fest izgledaju kao da su staklene - savršeno oblikovano, ispolirano, iskombinirano - nemam texta za tvoje strpljenje!
Ostala dva kompletića su mi fantastična! Ja sam veeeliki obožavatelj "lisnatih" oblika, tako da su mi ove naušnice točno po mojoj mjeri, a broševi u ničemu ne zaostaju, posebno maštovitost ptičice! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 21:17
 I ja bi htjela tako nešto znati napraviti. Ovo je predobro!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 00:44
Draga Maslina, to mi je predivan kompliment kad uspijem svojim radom u nekom izazvati emotivnu reakciju, hvala ti puno na tome Blowing%20Kisses 

Draga Orca, hvala ti na lijepim riječima, predobra si... Blowing%20Kisses 

Izzy, draga moja velemajstorice rukotvorina, od srca ti hvala na ovako krasnom komentaru Blowing%20Kisses ...strpljenje je jedino čega imam u neograničenim količinama ali samo kada se radi o kreativnom stvaranju, a i dobro dodje za postizanje super rezultata u nedostatku skupih pomagala Wink

Draga Anđelka, puno ti hvala Blowing%20Kisses  ...a što se tiče svladavanja tehnike, sve jstvar vježbe kao i kod svega, a možda jednog dana složimo i nekakvu radionicu, ne bi bilo loše....
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:24

jednostavno prelijepo, bez riječi sam smile79 definitivno moraš napravit radionicu.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 21:54
 In%20The%20Pool Može, negdje uz obalu Jadrana kad bi bilo moguće, to bi mi baš pala sjekira u med smile96...sad bez zezanja, nadam se da ću je ipak jednom moći organizirati, treba se naći prostor a i poneki sponzor radi nabavke materijala ili iskalkulirati neku sitnu cijenu koštanja radionice s kojom bi se sve to pokrilo, naravno uz dovoljan broj polaznica i ev. polaznika.

A za pohvale, naravno, od srca hvala, drago More Thank%20Yousuper mi je uopće pisati tvoj nick, kao da stojim na obali i razgovaram s pučinom...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 22:25
Kak mi se čini, bit ću dežurna na forumu ovoga ljeta, stoga nastavljam s još pokojim komadom nakita...ovoga puta uglavnom u bojama mora s nešto malo ljubičastog...

...mali znak pažnje za jednu dragu osobu, trokutići-kontejnerići napravljeni od polimerne gline, pečeni, zatim "presvučeni" srebrnim listićima i napunjeni sitnim, sitnim prozirnim kuglicama, koje sam "zalila" smjesom tekuće polimerne gline samo malo tonirane plavom i zelenom bojom, ponovo pečeno, lakirano...

....slična stvar je i s ovom ogrlicom, samo su kontejnerići okrugli, i umjesto puno sitnih kuglica, ubačena je tu i tamo koja malo veća u sredinu, a umjesto tekuće polimerne gline, koristila sam zelenu i plavu emajl boju za makete koja se mora duuuugo sušiti ....

... opet jedan komplet s HMF-a u Puli, upravo tamo sam ga počela raditi pokazujući posjetiteljima način izrade tubica od fima, a dovršila doma...

...ogrlica izložena lani na Flora artu, a zapela je da ju kupi moja najbolja frendica ne želeći čuti da joj bude poklon, hvala joj i ovim putem... napravi se prerez ruže u obliku tubice ili cane-a, izrezuju malo deblje šnite ili fetice, probuše rupice kroz koje će ići žica, peče, hladi, brusi, polira, lakira i slaže u ovako nešto... ovo je jedna od mojih "neuspjelih" tubica s prerezom ruže, jer baš ne liči na nju, ali može proći pod apstrakciju Wink

i detalj...

...tu sam se igrala i prema recepturi iz jedne knjige o tehnikama rada s polimernim glinama, napravila tzv. lažni malahit (faux malachite), te dobiveno koristila za dosta toga, izmedju ostalog i za ovu ogrlicu koja je prva planula lani na Flori... žabica je od štrasa...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 10:56
smile93nemam teksta!!!!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:02

Draga Primavera,

šta da ti više napišem i kako da iskomentiram tvoje prekrasne radove???

Vidjela si mi jučer facu kada sam to sve držala u rukama!!!

Samo ću ovo napisati: cure drage, radovi su fantastični ali u prirodi su jednostavno neopisivi.
Tko ima slabo srce preporučam ne gledati u "živo" jer bi vam moglo srce stati od ljepote...

I da Primavera vam je jedan veeeeeliki umjetnik, mislim da joj je to urođeno i da isijava iz svake njene pore....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.