Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 39>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 09:05
Cvijeće je krasno no staza je fenomenalna.Ma one"profi" su ništ prema tvojoj,ups,vašojEmbarrassedNe mogu je se nagledati,samo da si mi facu vidjela kod prve slikesmile107ma tek sam kod  trećeg gledanja uspjela pročitati šta si pisala.smile211smile211smile211smile211tebi i TM
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 09:12
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Hvala vam drage moje. Jako sam sretna što vam se sviđa kod mene u vrtu. Stazicom smo zadovoljni i mi (MM i ja)jer smo ju tako i zamislili...sretni smo zbog svega što smo sami napravili i puno više uživamo u takvim stvarima. U biti, sve što vidite kod mene u vrtu, sve je naših ruku djelo...Možda ipak i nije hendikep kad nemaš previše novaca...besparica te tjera da budeš kreativan.

Tako je nastala većina svega u mom vrtu, mi besparni izvučemo maximum iz svake kune a onda i iz svakog drveta, kamena i kamenčića napravimo čudo malo neviđeno, i svima je jako zanimljivo a najviše onima koji si još bolju stvar mogu priuštiti jer imaju novca.

Dado, prekrasno je kod tebe ma sve.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 09:47
Stazica izgleda fenomenalno!!! Bravo za vas dvoje!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 15:58
Curke, evo da vam pokažem kako izgleda moj hiciscus...baš sam sretna! To mi je prvi hibi u životu. Dobila sam ga od bivše susjede...zapravo mi je poklonila dva, ali ovaj drugi još nije procvao. Nisam znala da mu je cvjet tako velik. Sunce je toliko jako da sam snimila samo jednu fotku, ali sigurna sam da ću vas udaviti s još ponekom slikom.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 16:04
stazica je super, a hibiscus je smile227
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 16:36
jako lijep hibi, a boja fenomenalna

smile64
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 16:46

Dadaaa, hibi ti je za past u nesvjest....oooodličan!smile64

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:07
Ja sam još uvijek euforična zbog mog hibija...A sad, još malo torture...

Sad ste vidjeli moj hibiscus sa svih strana...znam da sam grozna, ali ne mogu si pomoći.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:27
predivan je...ja sam imala isti takav ali ove godine mu se nešta dogodilo..po zimi je izgubio sve listove i tek sad je poičeo dobivat nove, ali tvoj je prekrasan. 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:33

Dado hibiskus ti je prekrasan smile64.

Ja imam crvene hibiskuse skoro 30 godina, ali nemaju tako lijep i krupan cvijet.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 22:20
Znam kak je to dok se diviš nekom cvjetiću....nebreš ga se zasititi, i ja imam taj "problem" LOL
Staza je za svaku pohvaluClap
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 08:13
prekrasan cvit, samo ti fotkaj i nama "dosađuj"  LOL
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:58
Danas sam opet malo šetala po vrtu.
kat.rea, ponovo mi je u cvatu anđeoska truba i baš mi je interesantno da mijenja boju...možda je to normalno, nemam puno iskustva s tim.

Ovo ne znam što je, ako netko zna...help!

Jučer su najavili nevrijeme, pa sam brže-bolje posklanjala sve što se moglo premjestiti...vidi se samo dio...na sreću, nije bilo ništa osim kiše i malo ječeg vjetra

Jedan od dva oleandra koji su mi preživjeli zimu

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:16
Ono što neznaš ime jako mi sliči "lila cvjetiću s livade" kojeg sam dobila od Iris, pravi naziv neznam. Trube su ti prekrasne Smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:39
Hvala Dado na slici žute trube. Ista stvar ti je sa roza trubom - u pupoljku je bijelo zelena, dok se otvara skoro bijela, a tek kada se cvijet skroz otvori dobije roza boju. Tek na ovoj zadnjoj slici vidim kolike su tvoje trube. Pa jel su one oko 2 metra visoke, ili mi se čini?
Sviđa mi se boja tvoga oleandra. Ja sam imala samo nekakav svjetli, bijelo roza boje, ali su mu cvjetovi uvijek dobivali smeđi rub čim bi se otvorili, što je meni išlo na živce, pa sam ga hitila....
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:30
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Hvala Dado na slici žute trube. Ista stvar ti je sa roza trubom - u pupoljku je bijelo zelena, dok se otvara skoro bijela, a tek kada se cvijet skroz otvori dobije roza boju. Tek na ovoj zadnjoj slici vidim kolike su tvoje trube. Pa jel su one oko 2 metra visoke, ili mi se čini?
Sviđa mi se boja tvoga oleandra. Ja sam imala samo nekakav svjetli, bijelo roza boje, ali su mu cvjetovi uvijek dobivali smeđi rub čim bi se otvorili, što je meni išlo na živce, pa sam ga hitila....

Da, prilično su visoke...ne znam da li imaju dva metra, ali su sigurno između 180cm - 190 cm.
A oleandar mi je poseban...obožavam ga!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 16:19
sve ti je lijepo ali ona bijela nepoznata je baš posebna
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 16:34
Trubice krasne, to još nemam, ali sam pronašla veliku roza trublju, sad znam od kuda ću drpiti reznice
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Trubice krasne, to još nemam, ali sam pronašla veliku roza trublju, sad znam od kuda ću drpiti reznice

Dogovoreno! Moram provjeriti kad se uzimaju reznice.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 12:16
Neka mi oprosti Lora ali ono žuto s prethodne strane nije Impatiens balsamina već Solidago (zlatnica), trajnica. Najvjerovatnije se radi o S. canadensis koja se dosta raširi pa izgleda korovasto. Ima i kompaktnijih hibrida npr. Golden Thumb visine do 30 cm, ili Goldenmosa 70 cm...

Stazica je umjetničko djelo Thumbs%20Up.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.