Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 58> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja vam neću smetati,samo ću reći da za sat vremena dolazim pogledati kaj ja Izzy napravila,a ručak sam uspjela spasiti,danas radim tortille,moja omiljena papica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stvarno ne znam kako bi nam mogla smetati! Tortille - vooooooliiiiim!!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida šta ti je zašto bi nas smetala???
Samo ti piši i komentiraj s nama!!!
Tvoji komentari su mi antalogojski!!!
Mislim da ću pamtiti dugo onu tvoju rečenicu: sada više ni sama ne znam da li sam spiderman ili superman????
Na to sam skoro pala sa stolice....
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prevruće mi je pa mi se neda puno tipkati
ali smijati se još mogu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris, evo ja ću na brzinu skuhati jednu
![]() Izzy prestani se dopisivati na gmail, i stavljaj više te radove inače češ dobiti
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mmmm baš ti hvala
![]() taman sam zapalila jednu /koja li je to po redu?/ i režem nokte.....ono što je ostalo od grickanja
![]() i čekam Izzine radove
![]() provjerila sam....u loncu još ima vode....neće zagoriti
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj cure, baš ste slatke... A ja nikako slikati, vani brije vjetar ko lud, sve mi nosi, ne mogu ništa napraviti kako sam zamislila! A vi ko' u čekaonici, kako ste mi smiješne!
![]() |
|
![]() |
|
je je sad je vjetar kriv
![]() |
|
![]() |
|
Joj već sam se počela smijati jer mi je palo na pamet situacija....
žena sa već par dana trudi nešto jedinstveno napraviti, i onda konačno iznese na terasu da poslika i onda joj ovaj ORKAN odnese radove
![]() Katastrofaaaaaa
|
|
![]() |
|
cccc kakva si ti....ne smiji se njenoj muci
![]() |
|
![]() |
|
Ne ne smijem se njenoj muci, zar ne kužiš kako joj pokušavam ukazati na opasnost????!!!!
mora dobro paziti kada bude slikala radove
![]() P.S. a ti nemoj držati škarice na noktima dok čitaš moje komentare, da ne bi ostala bez prsta!!! |
|
![]() |
|
vidi kako se ti brineš za svih nas
![]() |
|
![]() |
|
Šmrc, pokušavam upaliti fotić i uopće ne reagira!!! Stavila sam bateriju sad da se malo napuni i iskreno se nadam da je stvar u tome jer ako nije, ako je KRC ili nešto tako, plakat ću od muke... Pa ne idem nikamo bez njega otkako sam ga kupila!
![]() I vani je stvarno orkan, uopće nemam sreće danas, aaaaaaa! ![]() |
|
![]() |
|
vjerojatno je do baterije
|
|
![]() |
|
Takva sam po cijelom tijelu Izzy sigurno je baterija prazna,ali ako ipak ne reagira onda izvadi karticu malo je opuši i pokušaj ponovno... držim ti fige!!!
|
|
![]() |
|
Vidjet ćemo... Eno Monna je stavila novi rad - idite malo kod nje!
![]() |
|
![]() |
|
A pošto će to sada ipak potrajati idem ja na brzaka nešto
![]() ![]() Mi tu čekamo strpljivo skoro smo se ulogorile, a radova ni od kuda...
![]() |
|
![]() |
|
već sam bila
![]() |
|
![]() |
|
Ma završila sam, ali vi sad tu očekujete nešto super - extra - turbo, a rad je krajnje jednostavan! Skoro pa imam grižnju savjesti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |