Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma sve je lijepo, trube su zanimljive ali hibiskus vodi na popisu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Staza je za 5, a i cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Staza mi se svidja punooo
![]() Hibi predivan ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je pun prekrasnih zvončeka
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasan hibi - uživanje u tvojem vrtu !!! |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hibi je krasan, ali molimo još malo slikica, nekako mi fali!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hibi ti je divan, mogu zamisliti s kojim si ga nestrpljenjem čekala, tako je i meni kad imam nešto novo pa čekam cvat.
Stazica je divna, kreativnost savršena....... koliko si puta prošetala po njoj kad je bila gotova, ma znam, bezbroj, kod takvih stvari koje si sam napraviš uživanciji nema granice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Neka mi oprosti Lora ali ono žuto s prethodne strane nije Impatiens balsamina već Solidago (zlatnica), trajnica. Najvjerovatnije se radi o S. canadensis koja se dosta raširi pa izgleda korovasto. Ima i kompaktnijih hibrida npr. Golden Thumb visine do 30 cm, ili Goldenmosa 70 cm...
Stazica je umjetničko djelo
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dogovoreno! Moram provjeriti kad se uzimaju reznice. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trubice krasne, to još nemam, ali sam pronašla veliku roza trublju, sad znam od kuda ću drpiti reznice
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je lijepo ali ona bijela nepoznata je baš posebna
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, prilično su visoke...ne znam da li imaju dva metra, ali su sigurno između 180cm - 190 cm. A oleandar mi je poseban...obožavam ga! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Dado na slici žute trube. Ista stvar ti je sa roza trubom - u pupoljku je bijelo zelena, dok se otvara skoro bijela, a tek kada se cvijet skroz otvori dobije roza boju. Tek na ovoj zadnjoj slici vidim kolike su tvoje trube. Pa jel su one oko 2 metra visoke, ili mi se čini?
Sviđa mi se boja tvoga oleandra. Ja sam imala samo nekakav svjetli, bijelo roza boje, ali su mu cvjetovi uvijek dobivali smeđi rub čim bi se otvorili, što je meni išlo na živce, pa sam ga hitila....
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ono što neznaš ime jako mi sliči "lila cvjetiću s livade" kojeg sam dobila od Iris, pravi naziv neznam. Trube su ti prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam opet malo šetala po vrtu.
kat.rea, ponovo mi je u cvatu anđeoska truba i baš mi je interesantno da mijenja boju...možda je to normalno, nemam puno iskustva s tim. ![]() ![]() ![]() Ovo ne znam što je, ako netko zna...help! ![]() ![]() Jučer su najavili nevrijeme, pa sam brže-bolje posklanjala sve što se moglo premjestiti...vidi se samo dio...na sreću, nije bilo ništa osim kiše i malo ječeg vjetra ![]() Jedan od dva oleandra koji su mi preživjeli zimu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasan cvit, samo ti fotkaj i nama "dosađuj"
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Znam kak je to dok se diviš nekom cvjetiću....nebreš ga se zasititi, i ja imam taj "problem"
![]() Staza je za svaku pohvalu ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dado hibiskus ti je prekrasan Ja imam crvene hibiskuse skoro 30 godina, ali nemaju tako lijep i krupan cvijet.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivan je...ja sam imala isti takav ali ove godine mu se nešta dogodilo..po zimi je izgubio sve listove i tek sad je poičeo dobivat nove, ali tvoj je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Ja sam još uvijek euforična zbog mog hibija...A sad, još malo torture...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad ste vidjeli moj hibiscus sa svih strana...znam da sam grozna, ali ne mogu si pomoći. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |