Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:55
Ma sve je lijepo, trube su zanimljive ali hibiskus vodi na popisu!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:24
Staza je za 5, a i cvijeće Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:50
Staza mi se svidja punooo
Hibi predivan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:20
Vrt ti je pun prekrasnih zvončekasmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 08:37

prekrasan hibi - uživanje u tvojem vrtu !!!

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 16:17
Hibi je krasan, ali molimo još malo slikica, nekako mi fali!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 15:52
Hibi ti je divan, mogu zamisliti s kojim si ga nestrpljenjem čekala, tako je i meni kad imam nešto novo pa čekam cvat.
Stazica je divna, kreativnost savršena....... koliko si puta prošetala po njoj kad je bila gotova, ma znam, bezbroj, kod takvih stvari koje si sam napraviš uživanciji  nema granice Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 12:16
Neka mi oprosti Lora ali ono žuto s prethodne strane nije Impatiens balsamina već Solidago (zlatnica), trajnica. Najvjerovatnije se radi o S. canadensis koja se dosta raširi pa izgleda korovasto. Ima i kompaktnijih hibrida npr. Golden Thumb visine do 30 cm, ili Goldenmosa 70 cm...

Stazica je umjetničko djelo Thumbs%20Up.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Trubice krasne, to još nemam, ali sam pronašla veliku roza trublju, sad znam od kuda ću drpiti reznice

Dogovoreno! Moram provjeriti kad se uzimaju reznice.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 16:34
Trubice krasne, to još nemam, ali sam pronašla veliku roza trublju, sad znam od kuda ću drpiti reznice
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 16:19
sve ti je lijepo ali ona bijela nepoznata je baš posebna
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 14:30
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Hvala Dado na slici žute trube. Ista stvar ti je sa roza trubom - u pupoljku je bijelo zelena, dok se otvara skoro bijela, a tek kada se cvijet skroz otvori dobije roza boju. Tek na ovoj zadnjoj slici vidim kolike su tvoje trube. Pa jel su one oko 2 metra visoke, ili mi se čini?
Sviđa mi se boja tvoga oleandra. Ja sam imala samo nekakav svjetli, bijelo roza boje, ali su mu cvjetovi uvijek dobivali smeđi rub čim bi se otvorili, što je meni išlo na živce, pa sam ga hitila....

Da, prilično su visoke...ne znam da li imaju dva metra, ali su sigurno između 180cm - 190 cm.
A oleandar mi je poseban...obožavam ga!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:39
Hvala Dado na slici žute trube. Ista stvar ti je sa roza trubom - u pupoljku je bijelo zelena, dok se otvara skoro bijela, a tek kada se cvijet skroz otvori dobije roza boju. Tek na ovoj zadnjoj slici vidim kolike su tvoje trube. Pa jel su one oko 2 metra visoke, ili mi se čini?
Sviđa mi se boja tvoga oleandra. Ja sam imala samo nekakav svjetli, bijelo roza boje, ali su mu cvjetovi uvijek dobivali smeđi rub čim bi se otvorili, što je meni išlo na živce, pa sam ga hitila....
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:16
Ono što neznaš ime jako mi sliči "lila cvjetiću s livade" kojeg sam dobila od Iris, pravi naziv neznam. Trube su ti prekrasne Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:58
Danas sam opet malo šetala po vrtu.
kat.rea, ponovo mi je u cvatu anđeoska truba i baš mi je interesantno da mijenja boju...možda je to normalno, nemam puno iskustva s tim.

Ovo ne znam što je, ako netko zna...help!

Jučer su najavili nevrijeme, pa sam brže-bolje posklanjala sve što se moglo premjestiti...vidi se samo dio...na sreću, nije bilo ništa osim kiše i malo ječeg vjetra

Jedan od dva oleandra koji su mi preživjeli zimu

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2009 u 08:13
prekrasan cvit, samo ti fotkaj i nama "dosađuj"  LOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 22:20
Znam kak je to dok se diviš nekom cvjetiću....nebreš ga se zasititi, i ja imam taj "problem" LOL
Staza je za svaku pohvaluClap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:33

Dado hibiskus ti je prekrasan smile64.

Ja imam crvene hibiskuse skoro 30 godina, ali nemaju tako lijep i krupan cvijet.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:27
predivan je...ja sam imala isti takav ali ove godine mu se nešta dogodilo..po zimi je izgubio sve listove i tek sad je poičeo dobivat nove, ali tvoj je prekrasan. 
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:07
Ja sam još uvijek euforična zbog mog hibija...A sad, još malo torture...

Sad ste vidjeli moj hibiscus sa svih strana...znam da sam grozna, ali ne mogu si pomoći.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.