Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve priznajem - SVE!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() A šta bih ja bez tebe???? Tako me slatko nasmiješ, još da mi je naručiti jedan PAN, to bi bio vrhunac!!!!
Sa tvojom prvom rečenicom se apsolutno slažem!!!
![]() ![]() Pa ne znam šta se ljutiš, samo se sjeti kako dugo si kod mene bila logoped????
![]() I na kraju....priznaj da bi ti bez mojih upadica i poštapalica život bio dosadan!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A ti si draga ĆORAVA (kao što smo već utvrdili danas hihihihihi) jer to nisu magneti već podlošci za čaše!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Skoro zaboravih... i pittorico ti je auch grossartig!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy šteta, baš šteta jer te nisam danas dočekala!!!
Ali da sam znala šta ćeš nam pokazati ostala bih prekovremene raditi...
![]() Dobro da sam te malo potjerala, inače ne bih sada čitala ove prekrasne komentare!!!!
Dakle, magneti su posebni, jednostavni i prozračni....šta nas to u zadnje vrijeme jednostavnost puca???
Ali opet su posebni i točno sam znala da i kada staviš jednostavan rad, on je ipak poseban jer si ga ti sama osmislila do najsitnijih detalja...
Šta da ti kažem osim....einfach grossartig!!!!
|
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ko3NvV-VNI8
Evo, probaj pogledati ovo, ukoliko već nisi, samo zanemari pigmente... Tu je rađeno s decoupage papirom, a kod salvete vjerojatno možeš raditi s donjim slojem salvete, na kojem nije otisnut motiv, a koji je istog oblika kao motiv... Treba pitati još cure koje su više radile s tim... Ovo moje je rađeno ispod stakla, dakle boja je išla IZA motiva, tako da je to malo lakše... ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Gledala sam ti ja već taj link,ali znaš kaj mene muči,kad nalijepim salvetu i hoću taj pittorico okolo motiva kak da to izvedem a da ne zamačkam već nalijepljenu salvetu?
|
|
![]() |
|
Hvala draga! Sjene su ustvari pittorico... Naneseš malo osnovne boje spužvicom oko motiva (kod mene je to bila ivory) pa onda odmah ispod toga ideš narančastom ili crvenom ili kojom bojom trebaš, skroz lagano da ti probije kroz ovu prvu boju... I onda nijansiraš - ako hoćeš da ti se jače vidi ili slabije... Teško za objasnit, ali lagano za napraviti, ima na YouTube - u neki talijanski video tutorial pa ga budem našla malo kasnije i stavila ti ovdje link, samo da skužiš princip! Ja sam to sad isto radila prvi put, eto... Treba probati! ![]() |
|
![]() |
|
Primavera, kao što si dobro uočila, curke je danas valjda opalila vrućina pa smo sve bile malo šašave, krenulo je u Piramidinom topicu, pa u Irisinom, u mom pa su se na kraju pobrale u Chat! Šteta što te nije bilo, baš bi bilo veselo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ja sam tek sad stigla pogledati kaj si napravila,morala sam ići na sprovod i oduševljena sam,jednostavnoje,a opet posebno,elegantno,uredno...ma prekrasno.
Daj mi odaj tajnu kak dobiješ te sjene kod prelaza slikice na podlogu,savršene su? |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga moja Izzy, vidim da je danas bil No, cure su tjerale vuka i istjerale medvjeda
![]() ![]() Da i ne spominjem da na ovakve podmetače garant niti jedan frajer ne bu stavljal čaše....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
opaaa! krasan poklon prijatelju
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma tajanstvene ste sa planovima pa ne kužim tko kada i gdje
![]() al nema veze....dogovoriti ćemo se
|
|
![]() |
|
Šta transport? To će ti onda stići osobnom dostavom, ja samo pratim Proljeće jer se ne snalazim dalje od Zadra!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kao što sam spominjala nešto mi je otpuhalo pare iz novčanika....možda onaj uragan što je jutros kod tebe puhao pa nisi mogla slikati
![]() ali sad znam gdje se može nabaviti
![]() ![]() ma apslolutno ništa ne bih dodala na njih....baš ovako jednostavni su takvi kakvi trebaju biti
![]() |
|
![]() |
|
Hvala More... Ma trgala sam se šta ću s njima - crakle? listići zlatni? nešto treće? pa sam se odlučila za najjednostavniju verziju, pristaje im nekako jer su sve neke "magličaste"...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Iris! Jok, nemam staklara, ali mi je tata klesar!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno napravljeno!
![]() |
|
![]() |
|
ma ko kaže da smo sve otišle
![]() evo ja sam dočekala
![]() podmetači su suuuuper....baš mi se sviđaju
![]() i ja sam naskidala pun folder tih pun up djevojki ali nikako da nešto napravim sa njima
e da...a jel imaš ti nekog staklara u familiji?
![]() |
|
![]() |
|
Sad kad su ove žene pod utjecajem različitih stimulansa otišle gnjaviti nekoga drugog (svejedno vas volim drage moje!), recimo da sam kako - tako uspjela poslikati jedan darak namijenjen mom jako dobrom prijatelju za rođendan i useljenje u novi (podstanarski) stan... On je single i veoma šarmantan stoga sam se odlučila za set ovih senzualnih žena... O autoru ću malo više napisati na blogu, oduševljena sam njegovim radovima! Nekima se sviđaju, nekima ne...mene je fascinirala čistoća i jednostavnost stoga su i ovi podlošci zadržali te čiste linije... Podlošci su od stakla, 6 komada plus jedan veliki za vrč!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |