Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:43
Sve priznajem - SVE! smile202Samo se ti i cure skinite s tih droga na kojima ste bile danas, uh...treba to preživjeti! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:37
smile96
smile96

A šta bih ja bez tebe???? Tako me slatko nasmiješ, još da mi je naručiti jedan PAN, to bi bio vrhunac!!!!

Sa tvojom prvom rečenicom se apsolutno slažem!!!smile96 Ali šta god da je u pitanju prekrasno je!!!smile195

Pa ne znam šta se ljutiš, samo se sjeti kako dugo si kod mene bila logoped????smile96

I na kraju....priznaj da bi ti bez mojih upadica i poštapalica život bio dosadan!!!smile78
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:18
A ti si draga ĆORAVA (kao što smo već utvrdili danas hihihihihi) jer to nisu magneti već podlošci za čaše! smile195Joooooj, šta ću ja s tobom ovako smotanom i šašavom?!?! Uljepšaš mi dan! I viel danke! Njemački mi je koma, ja sam radila na baušteli, a ne ćaskala kao ti.... smile78
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:09
Skoro zaboravih... i pittorico ti je auch grossartig!!!!Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 22:08
Izzy šteta, baš šteta jer te nisam danas dočekala!!!

Ali da sam znala šta ćeš nam pokazati ostala bih prekovremene raditi...Big%20smile

Dobro da sam te malo potjerala, inače ne bih sada čitala ove prekrasne komentare!!!!

Dakle, magneti su posebni, jednostavni  i prozračni....šta nas to u zadnje vrijeme jednostavnost puca???
Ali opet su posebni i točno sam znala da i kada staviš jednostavan rad, on je ipak poseban jer si ga ti sama osmislila do najsitnijih detalja...
Šta da ti kažem osim....einfach grossartig!!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 21:51
http://www.youtube.com/watch?v=Ko3NvV-VNI8

Evo, probaj pogledati ovo, ukoliko već nisi, samo zanemari pigmente... Tu je rađeno s decoupage papirom, a kod salvete vjerojatno možeš raditi s donjim slojem salvete, na kojem nije otisnut motiv, a koji je istog oblika kao motiv... Treba pitati još cure koje su više radile s tim...
Ovo moje je rađeno ispod stakla, dakle boja je išla IZA motiva, tako da je to malo lakše... Smile
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 19:41
Gledala sam ti ja već taj link,ali znaš kaj mene muči,kad nalijepim salvetu i hoću taj pittorico okolo motiva kak da to izvedem a da ne zamačkam već nalijepljenu salvetu?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 19:05
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Ja sam tek sad stigla pogledati kaj si napravila,morala sam ići na sprovod i oduševljena sam,jednostavnoje,a opet posebno,elegantno,uredno...ma prekrasno.
Daj mi odaj tajnu kak dobiješ te sjene kod prelaza slikice na podlogu,savršene su?

Hvala draga! Sjene su ustvari pittorico... Naneseš malo osnovne boje spužvicom oko motiva (kod mene je to bila ivory) pa onda odmah ispod toga ideš narančastom ili crvenom ili kojom bojom trebaš, skroz lagano da ti probije kroz ovu prvu boju... I onda nijansiraš - ako hoćeš da ti se jače vidi ili slabije... Teško za objasnit, ali lagano za napraviti, ima na YouTube - u neki talijanski video tutorial pa ga budem našla malo kasnije i stavila ti ovdje link, samo da skužiš princip! Ja sam to sad isto radila prvi put, eto... Treba probati! Big%20smile
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 19:01
Primavera, kao što si dobro uočila, curke je danas valjda opalila vrućina pa smo sve bile malo šašave, krenulo je u Piramidinom topicu, pa u Irisinom, u mom pa su se na kraju pobrale u Chat! Šteta što te nije bilo, baš bi bilo veselo! smile113Hvala na pohvalama, kad dođeu ot tebe puno mi znače, baš sam se bila uljenila tako da ću valjda sad malo krenuti i izaći iz svog brloga! Štapom su me istjerale iz njega! smile96
Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:41
Ja sam tek sad stigla pogledati kaj si napravila,morala sam ići na sprovod i oduševljena sam,jednostavnoje,a opet posebno,elegantno,uredno...ma prekrasno.
Daj mi odaj tajnu kak dobiješ te sjene kod prelaza slikice na podlogu,savršene su?
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:39

Draga moja Izzy, vidim da je danas bil Party! u tvojoj gajejijici....fakat sam se odvalila od vašeg Juggling i šala, baš šteta kaj sam bila odsutna, inače bi se priiiiiiidružila...

No, cure su tjerale vuka i istjerale medvjeda Ne samo da je ovaj poklon preeeeeeeeeeedivan, od motiva tako neobičnog i lijepog do tvoje precizne i savršene izrade s već poznatim "okom" za ukupnost dojma... Savršeno točno si ocijenila da su slike dovoljno snažne da im nikakvo pretjerano cifranje ne treba, nego samo koliko treba da se zaokruži cjelina. Iskreno, mislim da stvarno zaslužuješ krunu 3D%20Prom%20Queen

Da i ne spominjem da na ovakve podmetače garant niti jedan frajer ne bu stavljal čaše.... Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 17:08
opaaa! krasan poklon prijatelju
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:15
ma tajanstvene ste sa planovima pa ne kužim tko kada i gdje LOL
al nema veze....dogovoriti ćemo se
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:12
Šta transport? To će ti onda stići osobnom dostavom, ja samo pratim Proljeće jer se ne snalazim dalje od Zadra! Embarrassed
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:10
kao što sam spominjala nešto mi je otpuhalo pare iz novčanika....možda onaj uragan što je jutros kod tebe puhao pa nisi mogla slikati LOL
ali sad znam gdje se može nabaviti Smile samo ne znam jel bi to izdržalo transport našom poštom Confused

ma apslolutno  ništa ne bih dodala na njih....baš ovako jednostavni su takvi kakvi trebaju biti Approve
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:05
Hvala More... Ma trgala sam se šta ću s njima - crakle? listići zlatni? nešto treće? pa sam se odlučila za najjednostavniju verziju, pristaje im nekako jer su sve neke "magličaste"... Heart
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:03
Hvala Iris! Jok, nemam staklara, ali mi je tata klesar! LOL  Bez zazancije... Imam poznanika koji je staklar doma pa onda naručim staklo od njega, povoljan je i sve mi napravi bez frke, a i novce draže ostavim nekome u Gradiški jer nam je grad u ekonomskoj propasti još od rata, tako da... Ako ti treba, dilam i to! Šta misliš otkud Proljeću njeno staklo za satove! Magično je... Wink 
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:02
prekrasno napravljeno! smile112
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:59
ma ko kaže da smo sve otišle Tongue
evo ja sam dočekala LOL

podmetači su suuuuper....baš mi se sviđaju Clap

i ja sam naskidala pun folder tih pun up djevojki ali nikako da nešto napravim sa njima

e da...a jel imaš ti nekog staklara u familiji? Big%20smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:56
Sad kad su ove žene pod utjecajem različitih stimulansa otišle gnjaviti nekoga drugog (svejedno vas volim drage moje!), recimo da sam kako - tako uspjela poslikati jedan darak namijenjen mom jako dobrom prijatelju za rođendan i useljenje u novi (podstanarski) stan... On je single i veoma šarmantan stoga sam se odlučila za set ovih senzualnih žena... O autoru ću malo više napisati na blogu, oduševljena sam njegovim radovima! Nekima se sviđaju, nekima ne...mene je fascinirala čistoća i jednostavnost stoga su i ovi podlošci zadržali te čiste linije... Podlošci su od stakla, 6 komada plus jedan veliki za vrč! smile78

Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.