Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Korisnik | |
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrea, vidim da imaš i osteospermum. Ja ove godine imam prvi puta i dopalo mi se jako. Odlično se drži, osim što trenutno nema baš cvjetova.
Htjedoh pitati imaš li iskustva sa sjemenom. Ja sakupila suhog sjemena i probat ću posijati u proljeće. Prekrasan ti vrt i cvijeće. Doista. ![]() ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, nećeš vjerovati da se malo-malo vraćam u tvoje cvijetno carstvo.
zašto?uživam!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma tvoj je vrt cijeli jedno cvijetno carstvo, ali navijam za ono na prvoj slici!
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Andreeeeeeeeea, predivan clematis u onoj visećoj košari. I ukrasna kopriva doista prekrasna i neobična. Bravo!
![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andreica, sretna sam što je dio tvoje ljepote i kod mene, pa kad pogledam neki cvjetak - mislim na tebe.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalala kako je lijepo u tvojem cvjetnom carstvu!! Svega ima, sve je lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Korijenko, kitnjavo rozo na 4 slici je šćir. Dobila ga na zadnjoj kavi od kat.ree, koliko znam ono je jednogodišnja biljka. Neka me netko ispravi ako griješim.
Izvješće sa današnje inspekcije: kontesa bila skromna, ali obećala poslije V.Gospe ponovni posjet, a tada tko zna, napravila poveći popis, ali meni samo skromno pokazala par biljkica... ![]() Hvala što sam ugostila i Gogs, i otkrila koju biljkicu imam, na limunastu travu tj. mačju travu (spomenula mi da je mačke jedu kad ih boli želudac, a kad njima je dobra u tim tegobama vjerujem da je onda i ljudima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh baš smo se fino naklafrale..iako sam se morala čak boriti da dođem do riječi kada su se kolege raspričale
![]() bila sam skroz pristojna i samo sam križićem označila biljčice za jesensku inventuru ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uživancija je u tvom vrtu......
![]() Šta je ono zanimljivo kitnjavo-roza na četvrtoj slici?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
lijepo, lijepo..............
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() Drago mi je kaj se prošećete vrtom, ali danas bu to napravila stvarno kontessa i tko zna jeli će ostat takav!!! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Andra lijepo cvijeće i odlične fotografije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh danaas ću ja uživati u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja uzivam u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe ima zaista svega...ali najljepše mi je ono porezano stabalce breskve
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno je prošetati tvojim vrtom...ne mogu ništa izdvojiti ,sve izgleda super!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo si nam dočarala tu ljepotu.
A moram ti reći da sam se lani nagledala surfinija kod proljeća, a ove su godine ove tvoje "naj".
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A, ne, tvoj bijeli jorgovan lijepo cvjetava i jako je očit! Uspjela sam sve pregledati kod horti i zaključila da bi onaj plavi cvjetak mogla biti veronica. Dugo je bolovala i izgleda da zato kod mene tek sad cvjetava. ![]() Hvala cure kaj uživate u mom vrtu!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |