Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 44>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:45
Pa.... uz tebe ću ove godine sigurno uštedjeti na članarini za gradsku knjižnicu! smile138
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:35
 Laughing%201 ...svako zlo za neko dobro smile79 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:36
Draga moja nemoj ti nama nuditi čokoladu, to si mogu u svakom dućanu kupiti...

Ja se oštrim na tvoje kolače Wink, jer ako su ti svi radovi ovako posebni onda su i kolači sigurno!!!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 12:59
Tja...prava je šteta što sutra putuješ...nekako mi se čini da ću ovaj vikend morati neke kolačiće složiti Wink

Perfecto
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:18
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Tja...prava je šteta što sutra putuješ...nekako mi se čini da ću ovaj vikend morati neke kolačiće složiti Wink

Perfecto

Vratiti ću se ja ništa se ti ne brini...LOLLOLLOL
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:03
primaverica kako si vrijednaaaaaaaaa....
ovako pročavah ovo sve dugo i sve mi se sviđa...možda nije sve moj stil al sve mi se sviđa...tvoja ruka je dijamantna ne zlatna...Clap
onaj transfer je za mene nešto novo...zanimljivo izgleda...
jako su mi lijepe naušnice zelene...oba para...to je nekako moj stil...
još jednom..svaka čast...tvoje kćerka se treba i vjerujem da je ponosna na takvu mamu...smile71
kroz tvoje radove kao da upoznajem i tebe i uživam...hvala ti!
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:32
i ne slažem se da ti ne ide žica nikako...ni u ludilu...ti čega god se dohvatiš je predivan rezultat...pa makar bila na početku...
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:33
i evo mene opet...joj...ti i kolače radiš...isso miki...divota...ako ti sve ide od ruke i to mora da je perfektno...parfektno...LOL
(jedva čekam Hand made)
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:51
Ti si majstor i ti znaš sve o tehničkoj strani izrade ovog nakita,ja ti kažem da je moja ocjena za emotivni i umjetnički dojam 10!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 11:34
i gledam, i vraćam se, i gledam, i vraćam se... i tako nekoliko puta i... ostajem bez daha... nevjerojanto je što iz tvojih ruku uslijed tvoje nepresušne mašte izlazi... nevjerojatno... zaista ti se divim i .... učim od tebe...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:16
@Draga Orca Thank%20you! od srca...jasno da ne mogu uvijek svačiji ukus pogoditi, sumnjam da to ikome uspijeva, baš zato "šaram" od - do, pa se mnogi mogu naći... a kolačiće sam isto nekad pekla i za prodaju, samo sam od tog odustala zbog nedostatka prostora, sada ih radim samo za obitelj i prijatelje

@Draga Maslina  Thank%20You   prelijepe su tvoje riječi...samo se trudim ono što radim raditi najbolje što mogu, a i imam vreeeeeemena Wink

@Draga Nataša i tebi od sveg srca Thank%20You...a ovdje učimo svi jedni od drugih i zato jako volim ovaj forum...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:44
Vani je užas od vrućine, asfalt isijava, ljudi su nervozni od svega...pa malo za promjenu pokazujem vam neke od mojih vazica nastalih isključivo od polimerne gline (baš čudno za mene )

U originalu u ovoj su flašici bile masline u pravom maslinovom ulju, ali me njen oblik amforice inspirirao i napravila sam puuuuuno malih ružica apricot boje, a moja kćerka ju je krstila imenom San ivanjske noći...na ovogodišnjem Flora-artu zapela je za oko jednom mladom paru...

Ovo je bila zgodna staklenka s koncentratom paradajza, lijepog oblika, koju sam isto tako "obukla" u polimernu glinu na malo barokni način. Ispucavanje je bio moj prvi eksperiment s 2K crackleom od Stamperije i za divno čudo funkcionira i na polimernoj glini...

Ovo u osnovi nije staklenka, nego prava vazica ali od tzv. glinenog biskvita, iliti neglazirane keramike. I nju sam obukla polimernom glinom, počela sam ju raditi kao pokaznu vježbu na Hand Made Festu 2007. i dovršila doma, izlagala na Flora-artu... Kako je osnova od neglazirane keramike, dakle porozna, odlučila sam i napraviti "cvijeće" u njoj, da ne bi nekome palo na pamet staviti u nju vodu...

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:47
fantastično!smile211svaka čast!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:47
Ja bih da i mene obučeš u polimernu glinu kad to ovako divno izgleda! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! smile93Druga po redu me oborila, u mom "šmeku" je skroz, ali i druge dvije su mrak! Možeš me gađati kojom god hoćeš - jako dobro hvatam! Wink
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 20:47
A Rose, pa stvarno! smile42
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:07
Joooj, kak smo danas produktivne... Ferris%20wheel ...bar na forumu...

Samo sam htjela provjeriti kol'ko ste brze.... al' svejedno vam šaljem najvrućije pusice za ove komplimente, a gadjati te mogu, draga Izzy, jedino s ovom zadnjom, druge su o'šle baj, baj... Valentine%20kiss
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:36
Ajoooj ženo,ubi me nježno,a zamišljam da iz one amforice ispadaju masline vječne...
ma bez obzira šta predstavlja to je sama ljepota...smile94
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:39
kako su doooooooobre teglice Clap
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:46

Prekrasno!

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:14
 Thank%20You draga Maslina, stvarno je flašica bila preinspirativna da bi se bacila (što ja i inače baš ne činim Wink )

Thank%20YouThank%20You hvala vam od srca draga Iris i dragi Miki...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.