Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 44> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa.... uz tebe ću ove godine sigurno uštedjeti na članarini za gradsku knjižnicu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja nemoj ti nama nuditi čokoladu, to si mogu u svakom dućanu kupiti...
Ja se oštrim na tvoje kolače
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
primaverica kako si vrijednaaaaaaaaa....
ovako pročavah ovo sve dugo i sve mi se sviđa...možda nije sve moj stil al sve mi se sviđa...tvoja ruka je dijamantna ne zlatna...
![]() onaj transfer je za mene nešto novo...zanimljivo izgleda...
jako su mi lijepe naušnice zelene...oba para...to je nekako moj stil...
još jednom..svaka čast...tvoje kćerka se treba i vjerujem da je ponosna na takvu mamu...
![]() kroz tvoje radove kao da upoznajem i tebe i uživam...hvala ti!
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
i ne slažem se da ti ne ide žica nikako...ni u ludilu...ti čega god se dohvatiš je predivan rezultat...pa makar bila na početku...
|
|
![]() |
|
i evo mene opet...joj...ti i kolače radiš...isso miki...divota...ako ti sve ide od ruke i to mora da je perfektno...parfektno...
![]() (jedva čekam Hand made)
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ti si majstor i ti znaš sve o tehničkoj strani izrade ovog nakita,ja ti kažem da je moja ocjena za emotivni i umjetnički dojam 10!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i gledam, i vraćam se, i gledam, i vraćam se... i tako nekoliko puta i... ostajem bez daha... nevjerojanto je što iz tvojih ruku uslijed tvoje nepresušne mašte izlazi... nevjerojatno... zaista ti se divim i .... učim od tebe...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
@Draga Orca
![]() ![]() @Draga Maslina
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vani je užas od vrućine, asfalt isijava, ljudi su nervozni od svega...pa malo za promjenu pokazujem vam neke od mojih vazica nastalih isključivo od polimerne gline (baš čudno za mene
![]() U originalu u ovoj su flašici bile masline u pravom maslinovom ulju, ali me njen oblik amforice inspirirao i napravila sam puuuuuno malih ružica apricot boje, a moja kćerka ju je krstila imenom San ivanjske noći...na ovogodišnjem Flora-artu zapela je za oko jednom mladom paru...
![]() ![]() Ovo je bila zgodna staklenka s koncentratom paradajza, lijepog oblika, koju sam isto tako "obukla" u polimernu glinu na malo barokni način. Ispucavanje je bio moj prvi eksperiment s 2K crackleom od Stamperije i za divno čudo funkcionira i na polimernoj glini...
![]() ![]() Ovo u osnovi nije staklenka, nego prava vazica ali od tzv. glinenog biskvita, iliti neglazirane keramike. I nju sam obukla polimernom glinom, počela sam ju raditi kao pokaznu vježbu na Hand Made Festu 2007. i dovršila doma, izlagala na Flora-artu... Kako je osnova od neglazirane keramike, dakle porozna, odlučila sam i napraviti "cvijeće" u njoj, da ne bi nekome palo na pamet staviti u nju vodu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja bih da i mene obučeš u polimernu glinu kad to ovako divno izgleda! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A Rose, pa stvarno!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajoooj ženo,ubi me nježno,a zamišljam da iz one amforice ispadaju masline vječne...
ma bez obzira šta predstavlja to je sama ljepota...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako su doooooooobre teglice
![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Prekrasno! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |