Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 44> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam koliko puta sam pogledala nove slike. primavera, više ne znam što bih ti napisala. savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Draga moja, radovi su ti predivni, bez teksta sam. .
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Primavera, nema me nekoliko dana ovdje, i već si napravila toliko prekrasnih radova. Vazice su predivne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ti si za mene kraljica ovoga foruma...
![]() i da te pokušam barem malo u mislima rashladiti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trebali bi te klonirati i tvog klona preseliti u Pulu...
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja tako rado svratim u tvoju galeriju i uvijek me dočekaju prekrasni radovi. Bravo, bravo majstorice
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Jedna čaša-svijećnjak, obučena (naravno) u polimernu glinu....
...bez svjećice...
![]() ...s upaljenom svjećicom...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,predivna je!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Romantično i nježno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
predivna i besprijekorna izrada...kao i uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Stvarno lijepo!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nevjerojatna si...nevjerojatna...predivno ipredobro
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Oooooh, hvala puno draga Nataša, samo radim ono kaj volim, jednako kao i ostatak dragih cura ovdje....
![]() I na ovome mjestu još jednom iskreno zahvaljujem svima koji su me obasuli predivnim riječima i čestitkama na jučerašnji dan, napose dragoj Rose koja je otvorila temu i dragoj Iris koja me na nju upozorila
![]() Svima veliki prijateljski zagrljaj i još puno godina lijepog druženja...
|
|
|
|
![]() |
|
I ovdje je vrijeme da nastavimo s poslom
![]() Stara teglica nessa presvučena motivima radjenim u polimernoj glini na način slaganja izrezanih "šnitica" iz ranije priredjenih caneova ili tubica...dugo je trajalo, ali je draga gospođa koja ju je kupila bila presretna...
![]() Ovo je kombinacija nekoliko tehnika: staklena teglica prvo je obojana plavom frosty bojom, nakon sušenja u donjem dijelu doradjena zlatnom konturom, a gore komadićem odgovarajuće polimerne gline s malo zlatne akrilne boje koja se fino raspuca nakon sušenja i provlačenja cijele "plahtice" kroz mašinu za tijesto. Ruže s listovima u vazici takodjer su izradjene od polimerne gline uz povezivanje zelenom vrtlarskom žicom i samoljepljivom zelenom trakom...
![]() Još jedna kombinacija... stara flaša od nečega prvo je dana na rezanje gornjeg dijela, a zatim prvo pofrostana bjelkastim frostyjem, dodane salvete s motivom limuna i limeta, nakon sušenja dodani bjelkasti dijelovi od polimerne gline, te preko salvete tanak sloj tekuće prozirne polimerne gline...sve pečeno na 130°C oko pola sata...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
draga primavera,radovi su ti toliko fantastični,molim te kod ovih divota malo pripazi jer ce mi srce otkazat gledajuči tvoje radove
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Budući da sam rijetki mohikanac na forumu, svi se negdje brčkaju u moru, jezeru, rijeci, potočiću...nastavit ću s prikazom radova...makar i starih...
Večeras malo nakita...
Najprije dvije vrlo, vrlo jednostavne narukvice, samo po jedna malo veća perla napravljena (naravno) od polimerne gline, uz malo špage u odgovarajućoj boji i gotovo...ovu crnu sam spajala direktno na ovogodišnjoj Flori i čim je bila gotova, odmah je "planula"...veli mi MPK da mlade cure to vole..
![]() ![]() Ovu sam ogrlicu nazvala "svadbena", zato jer je bila naručena kao ures jednoj gospodji za odlazak u nečije svatove...na kraju joj je bila preskupa (isključivo zbog materijala) ali je isto tako "planula" na prošlogodišnjoj Flori... centralni dio je kupljeni metalni okvir koji sam popunila plavom polimernom glinom i na nju aplicirala ove nježne ružice, takodjer od polim. gline... sve ostalo su raznorazne perlice, riječni biseri, perle od prave kosti i sl...
![]() Ogrlica nastala od elemenata radjenih u polimernoj glini (centralni privjesak i neke perle, nešto ručno radjenih perlica od žice u boji uz dodatak finih keramičkih čeških perli...
![]() ...a ovo je, vjerovale ili ne, takodjer polimerna glina, iako na prvi pogled izgleda kao tirkiz. Dala sam si u zadatak napraviti što vjerniju kopiju tirkiza iz polimerne gline, i tek s ovim "kamenčićima" sam bila zadovoljna...
![]() ...a ova narukvica je takodjer kombinacija...crvene perle su pravi tzv. red agate iliti crveni ahat, a plave....opet moj lažni polimernoglinski tirkiz...
![]() Nadam se vašim komentarima, ali molim, ne štedite me i slobodno izrecite što vam se npr. i ne svidja, to je takodjer dobar poticaj za rad..
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |