Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:27
I meni je žuta crocosmia zapela za oko, super je Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 11:52
Ma šta komentarisati predivno i gotovo ma čak genijalnosmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:01
Na poslu mi je mir i tišina. Obišla sam mnoge vrtove i onda mi sine - Horti ?!
Dugo me nije bilo, ima puno lijepih slika i prekrasnih biljčica.
Pitala si me što bih iz tvog vrta - sve bi ... sve ti je tako lijepo ...

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:18
Žuto crocosmiu prvi puta sad vidimsmile94A hibi je fenomenalanHug
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:24
Otkrila sam kaj to imam nepoznato by horti, a tek sad kod mene cvjeta: veronica!!! smile169

Vjerujem da joj trebalo dosta vremena da se adaptira na ovaj moj zrak, pa kasni, a i plavi phlox sad cvjetava.

Pogodi na koga pomislim kad ih ugledam!!!
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 14:27
pa draga Horti ima li nešto da  ti nemaš u svom vrtu ?
crocosmia je super ,mada nemam pojma kakva je to biljka. Kod tebe se baš može naći ono što nema svako.Obožavam doći u tvoj vrt

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:41
Drage moje djevojke, makar sam bila zauzeta ovih dana, i rijetko u svom vrtu, ipak me niste zaboravile. Divne ste, zaista.
Vidim da je žuta crocosmia pobudila veliko zanimanje. Nisam ove godine od nje još očekivala cvatnju, jer sam je u proljeće tek kupila, pa je i mene iznenadila. Nadam se da će dobro napredovati kako bih imala što dijeliti, jer očito ima zainteresiranih Smile.

Hoya ako imaš baš tako velike želje, morat ćeš mi doć s prikolicom. Ipak bi sve bilo previše za paket Wink.

Andrea, po onoj slici nikad ne bih pomislila da se radi o veronici. Stvarno slika jako može prevariti.

Kat.rea, malčiranje balončića bi svakako bilo korisno.

Alisa nemoj odustati od sjetve radi jednog neuspjeha. Meni je od silnog sjemena što sam dobila od Silvek vrlo malo toga ostalo. Konkretno, cinije samo dvije. Posijala sam prerano i pregusto. Sve je niknulo, ali se onda previše izdužilo i izbujalo pa je skoro sve propalo. Iduće godine neću sijati do polovice travnja ili ću sijati direktno u gredice pod foliju. Možda se i tebi dogodila slična greška.

Josipa crocosmia je jako lijepa lukovičasta biljka. Naziva se još i montbretia. Najčešća je narančasta. Piše da su osjetljive na hladnoću ali moja već godinama prezimljava bez problema.
A ima još puno, puno toga što si želim a nemam u svom vrtu. Bit će s vremenom nadam se...
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:56
Ne sjećam se jesam li već stavljala ovu sliku. Sijana je u proljeće pa me iznenadila i razveselila sa cvatnjom.
Lychnis chalcedonica

Astilbe od Shashe ( zamislite kupila i meni poslala, to može samo ona )

smile95 Shashi

Pampas trava; sve po gradu viđam nekakve divove, a moja je mini

Tradescantia

Ovaj sam hibiscus lani kupila na placu. Ima pedalj i pol ali se iskazao malac. Prezimio je i evo cvate siromah, valjda će i narasti...

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 11:01
volim prošetati tvojim vrtom jer uvijek svašta lijepoga cvate, a sad su i mace tu Wink e da..danas idem malo do Andree, a načula sam da je čeka dežurstvo drugi tjedan..znaš kaj to znači LOL
aa mogao bi se dogoditi i jedan kupanjac na mrežnici drugi tjedan..još se nismo odlučili Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 11:26
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Hoya ako imaš baš tako velike želje, morat ćeš mi doć s prikolicom. Ipak bi sve bilo previše za paket Wink.

Ma neeee, šalila sam se. Ja imam problem sa jakim vjetrom u dvorištu i moram gledati niske biljke i pokrivače tla, a kod tebe toga ima svih boja i svih šara. I sve lijepo!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:25
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

volim prošetati tvojim vrtom jer uvijek svašta lijepoga cvate, a sad su i mace tu Wink e da..danas idem malo do Andree, a načula sam da je čeka dežurstvo drugi tjedan..znaš kaj to znači LOL
aa mogao bi se dogoditi i jedan kupanjac na mrežnici drugi tjedan..još se nismo odlučili Wink

Uh, za šetnju kod horti i kupanjac sam uvijekkkkkkkkkkkk!!! LOL Wink smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 17:29
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Ne sjećam se jesam li već stavljala ovu sliku. Sijana je u proljeće pa me iznenadila i razveselila sa cvatnjom.
Lychnis chalcedonica

Astilbe od Shashe ( zamislite kupila i meni poslala, to može samo ona )

smile95 Shashi

Pampas trava; sve po gradu viđam nekakve divove, a moja je mini

Tradescantia

Ovaj sam hibiscus lani kupila na placu. Ima pedalj i pol ali se iskazao malac. Prezimio je i evo cvate siromah, valjda će i narasti...

------Ma ovo je za ne povijerovati ---svaka čast---astibe to kod mene i ne znaju šta je a tako želju imam na njuEmbarrassed-----a pampas je fenomenalna -koliko joj ima . Ja sam ove godine je posadila i poprilično je velika pa baš me zanima da li će do godine tako biti lijepa kao tvoja . Svaka čast HortiTongue
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 18:21
Opet neka iznanađenja, ta tradescantia je jako zanimljiva biljka
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 18:29
baš mi se sviđa ova tvoja trava smile64a i jako lijepa boja hibija
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 18:44
sve ti je divno..trava je Thumbs%20Up a hibiscus smile227
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 19:11
Horti, prekrasne fotografije...koliko puno predivnog cvijeća! A tek hibiscus...a ja hvalim svog na sva usta ... Krasno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 19:33
Samo ću na brzinu staviti sliku achimenesa ( obećala sam Hani ) pa jurim van...

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:44
kako je dobar Achimenes, njega treba držati u tegli? to je trajnica?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 07:56
Ljepote, ljepote... Astilbe ti, vidim cvatu - moje su cvale samo jednom prije ljeta i sad miruju, samo su zelene, bez cvijeta.. Ne znam da li to tako treba biti?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 09:31
Horti, srećom pa nisi daleko od Skradnika, morat ću na kavu u tvoj kamenjar ili vrt- vidim svašta se tu predivnog može naći - biti će kakva travkica nečeg i za mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.