lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rose, hvala!
Primavera, ovo mi je od tebe zaista velik kompliment iako ti moram reci da sam ogorchena svojim zadnjim radom... Vrlo verovatno ce da zavrshi na shmirgli i novim bojama... No kutijica je toliko mala, ja sam u glavi imala toliko malo prostora da je jednostavno ispalo shto je ispalo.. i mislim da se skoro necu hvatati necheg again.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma šta pričaš? šta fali ovoj zadnjoj kutijici? meni je baš dobra!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
lilian,ja isto mislim da je kutijica super,baš je shabby,na svoj je način ,pa ne mora sve biti istom tehnikom rađeno.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kaj ti je došlo?Kutijica je baš lijepa,kak veli Maslina,pa ne trebaju sve biti rađene istom tehnikom i izgledati isto.Tvoja je original i samo si ti napravila takvu
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Meni je lijepa ova zadnja kutija...baš smo lude što smo toliko samokritične...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Vama hvala na komentarima i pohvalama... Meni nije legla kako god da okrenem...
Bice bolje u sledecoj seriji :) |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
lili draga, pa kutijica ti je baš zanimljiva. .a uostalom ja znam po svojim radovima, uvijek kad mi se nešto ne sviđa baš to je nekome drugome jako lijepo. .pa zato naći će se netko kome će bit lijepa kad tebi nije. .
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ajde lilian ne budi mrgud
![]() a ni najveći umjetnici ne stvaraju svaki dan remek djela
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drago mi je da si se vratila među nas...a kako je iris rekla, ne mrgudaj...kutijica uopće nije loša kako ti to misliš... izvuci iz toga dobru stranu... sada barem znaš što je bilokrivo i što ti s ene sviđa da to drugi puta izbjegneš...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne razumijem šta nedostaje ovoj sjajnoj kutiji?!?! Mene se baš dojmila kombinacija zelenog shabbyja koji je baš onako starinski izgleda i bome odvažno! Meni super...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lilian divna ti je kutijica,mozda pinku vise shabbya nego sto je po mom ukusu,no ipak prekrasna,i boje i motiv sve 5
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lilian kutijica je savrsena!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako je lijepa....super su motivi a i 2k
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajme prekrasna je,nadam se da se i tebi ova sviđa i da si zadovoljna jer izrada je perfektna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |