Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 44> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako jednostavno,a jako ljepo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uh, ja sam malo u zaostatku...
![]() A nakit.... Divno! Imitacija tirkiza je nevjerojatno vjerodostojna - vene i nepravilnosti i sve to - nemam riječi! A ona zadnja narukvica me osvojila kombinacijom boja - tirkiz i ahat....mmmmmm..... ![]() Dakle, ovih dana je nešto hladnije, mogla bi se malo baciti na posao, zar ne? ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
...ne sviđa mi se....
![]() ![]() ![]() "svadbena" je svakako najljepša,čipkasta,medaljončić prekrasan i detaljići premedeni,osobno bih nosila zelenu a i "falši" tirkiz i kombinaciju s pravim ahatom.Narukvice prepredobre,ne samo za mlade...
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
"falšni" tirkiz mi je prepredobar...pa ti si čarobnica između svega ostalog...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Idem i ja redom....
@Draga Izzy, znaš da sam s venama na ti pa stalno imam uzorak pred očima
![]() ![]() @Maslina, draga moja, itekak si ti maštovita, a bome i znaš sažeti u par riječi ovoliko pohvala
![]() ![]() @Draga Orca,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stavi nam jos radova,plizzz,znam da ih imas
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo, draga Rose, mene natrag brzo, brzo i uz puni Imala sam podosta raznoraznih perlica, medju njima i ovih tzv. krakeliranih, pa sam se okušala u njihovom slaganju i napravila dvije gotovo identične cuff narukvice, neznatne razlike su samo u nijansi plave boje i dodanim metalnim elementima, a ova druga, akvamarin plava dobila je i odgovarajuće naušnice, pa je nastao mali komplet...
![]() ![]() ![]() Još jedan komplet od isključivo kupljenog materijala: perlice od palminog drveta, čips poludragog kamena tigrovo oko i sitne perlice za popunu...
![]() I da sve ne bude samo od kupljenih perlica, jedna klasična crno-bijela ogrlica u kombinaciji crnih drvenih kuglica i kuglica obučenih u ornamentiku iz polimerne gline, radjeno po narudžbi...
![]() Slična stvar, samo u zelenim tonovima, s dodatkom nešto čipsa od žada, par brušenih školjkica i jedne velike naranđaste perle, tek toliko da razbije zelenilo...Flora-art 2009...
![]() I na kraju...jednostavna, svakodnevna ogrlica, složena od perlica vlastite izrade, uglavnom od polimerne gline, nešto žice, malo metalic listića, uz dodatak jedne velike drvene perle u smeđoj boji...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aaaaa,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja nisam tak brza kao rose, ali sam isto tako zadivljena. a najbolja stvar je ta da mi se najviše sviđaju zelena ogrlica i plave narukvice, a baš to kao nisu moje boje. očito do sada nisam vidjela prave stvari u tim bojama.
hvala ti Primavera što si me prosvijetlila!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ajme sve te boje mora pa drvo...pa čovjek se ne može odlučiti...ali od viška glava ne boli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još mi je najdraža ona morska narukvica sa srebrnim kontejnerskim trokutima...nikako mi ne izlazi iz glave...iako radim nakit "još ću ja palente pojisti" dok dođem do tog nivoa....ako uopće uspijem...
a tebi draga moja Primavero
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Iz zadnje serije htjela bih izdvojiti neku da započnem s komentarom i gledam ih već 20 min a ne mogu napraviti izbor.Možda bi trebalo stavljati manje slika.Ovako sam stvarno ošamućena ljepotom. Ipak,po nekom mom kriteriju ,a to je i u ovom slućaju boja,zelena mi je favorit |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
S obzirom da volim masovnije narukvice (nemaju samo estetsku funkciju već dobor dođu i kod samoobrane!) one dvije cuffice su po mom guštu, a posebno mi se sviđa kako si ukomponirala coilanu žicu s perlama! Inače imam problema s tim crackleiranim perlama, jako ih je teško iskombinirati s nečim, a da ne bude too much - tebi je uspjelo!
Ogrlice su mi sve lijepe na svoj način, svaka ima "ono nešto", ali mi je posebno lijepa zadnja "nandžarasta" zbog nevjerojatno toplih i ugodnih boja i kombinacije doista različitih vrsta perli! Sjajno izgledaju kuglice od bakrene žice - to je to ili opet imam manifestaciju lošeg vida? ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() @draga Maslina, i tak su to sve pretežno stariji radovi, pa malo "žurim" da dodjem u nivo aktualnosti tek napravljenog, ta zelena je prvo dosta dugo stajala, a na ovogodišnjoj Flori skoro su se dva mužjaka "potukla" za nju, jer je jednom i drugom izgledala kao odličan dar za dragu, različitu naravno
![]() ![]() @ draga Izzy, svakako su dobre za samoobranu, tim više kaj imaju i magnetnu kopču sigurnosti radi...s tom žicom koju sam onak impulzivno kupila u Perli i tak nisam znala kaj bi, pa je ovdje dosta dobro poslužila, isto ko i crackle perle koje sam onak "na kile" dobila vrlo jeftino, a još imam jedne očajne dvobojne, mislim da ću ih morat prostrt pred tebe, možda ćeš vidjeti kaj s njima prije nek ja....a "nandžaraste" perle su količinski ostaci od hrpe perlica koje sam radila tijekom vremena i koristila za neke druge komade, npr. MB Trsatsku...ima tu par drvenih ringica i ovih kockica-perlica, no sve ostale sam sama djelala...i da, nema beda, odlično vidiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
nije me bilo tjedan dana doma, dođem u tvoju galeriju i vidila da imam posla |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ovo je... ma ovo je vise nego fenomenalno
skidam kapu i jaaako se duboko klanjam majstorici |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |