Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh baš smo se fino naklafrale..iako sam se morala čak boriti da dođem do riječi kada su se kolege raspričale
![]() bila sam skroz pristojna i samo sam križićem označila biljčice za jesensku inventuru ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Korijenko, kitnjavo rozo na 4 slici je šćir. Dobila ga na zadnjoj kavi od kat.ree, koliko znam ono je jednogodišnja biljka. Neka me netko ispravi ako griješim.
Izvješće sa današnje inspekcije: kontesa bila skromna, ali obećala poslije V.Gospe ponovni posjet, a tada tko zna, napravila poveći popis, ali meni samo skromno pokazala par biljkica... ![]() Hvala što sam ugostila i Gogs, i otkrila koju biljkicu imam, na limunastu travu tj. mačju travu (spomenula mi da je mačke jedu kad ih boli želudac, a kad njima je dobra u tim tegobama vjerujem da je onda i ljudima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalala kako je lijepo u tvojem cvjetnom carstvu!! Svega ima, sve je lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andreica, sretna sam što je dio tvoje ljepote i kod mene, pa kad pogledam neki cvjetak - mislim na tebe.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Andreeeeeeeeea, predivan clematis u onoj visećoj košari. I ukrasna kopriva doista prekrasna i neobična. Bravo!
![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma tvoj je vrt cijeli jedno cvijetno carstvo, ali navijam za ono na prvoj slici!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, nećeš vjerovati da se malo-malo vraćam u tvoje cvijetno carstvo.
zašto?uživam!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Andrea, vidim da imaš i osteospermum. Ja ove godine imam prvi puta i dopalo mi se jako. Odlično se drži, osim što trenutno nema baš cvjetova.
Htjedoh pitati imaš li iskustva sa sjemenom. Ja sakupila suhog sjemena i probat ću posijati u proljeće. Prekrasan ti vrt i cvijeće. Doista. ![]() ![]() ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kod tebe se nema šta izdvajati ,sve je savršeno!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Novi poluniski delphinium Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati ![]() Novi ukras vrtu (čuvar malih pakujaca) ![]() Kontesaa, pogle kak smo lepi... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je krasan,patuljak je odličan,a strašilo je zakon!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ono novo bi mogao biti lythrum neki.
Delphinium mi je jaaako zgodan
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma to strašilo si sigurno stavila da bi mene prestrašio kad na jesen dođem u goste opet
![]() ![]() Horti znaš da mi nije dala da hodam po vrtu bez nje iza leđa? ![]() ![]() onda podijelim maslačku i tebi tog puzavca ako ima dvije grane..jer on mene ne voli ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Konti, tebe ne bi niti par takvih strašila prestrašilo...
![]() Evo ipak iz moje nepoznate biljkice nastao lijep cvijetak: Vajgela opet skromno procvjetala Dragoljub se sakrio iza kadifica Slak se sam zasijao i tražio kud da se penje, pa mu ja i pomogla Suncokreti u mom vrtu I crnooka suzana za ovaj put kojoj se ne mogu nadiviti otkako je završila u vrtu... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ansrea vrt je predivan,pun prekrasnih boja a sve tako uredno.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Suzika je mrak!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve ti je prekrasno u vrteku i zdravo ti biljke izgledaju
![]() Nešto novo, ali ne znam ime (a voljela bih saznati ![]() Meni ovo liči na kadulju. ![]() Molim te koji je ovo cvijet desno, veći zeleni listovi? To sam dobila od tebe, ali još nije cvjetao ili ne cvjeta uopće? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Jeli misliš na ovaj iza kadifica? Ono sa suhim vrhovima je neka ukrasna trava, a iza nje se vidi djevojačko oko... Na lijevoj strani su ljubičice...
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
to je ljetni jorgovan
![]() |
|
![]() |
|
Meni osobno uopće ne sliči na ljetni jorgovan. Sad sam ga dobro upoznala!
Hvala waterlily kaj si me počastio/la sa prvim postavom ovdje!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |