moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam posijala 6 sjemenki casije javanice-sad čekam da mi nikne, a delonix regia mi je niknuo nakon tri dana - za sad dvije sjemenke od četiri ali možda budu i ostale.Naravno da bih rado i ovu tvoju casiju Fuksija. Vidim da i ti imaš egzota ali ne govoriš baš o njima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
evo Fuksija:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure i dečki
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana, sta drugo reci, nego-prekrasno.
Imas jako puno cvijeca i zaisrta je tesko bilo sta izdvojiti, jer je sve lijepo na svoj nacin. Svaki cvijet ima svoje posebne cari. Kako su ti adeniumi? Slikaj ih, pa stavi sliku. Jako mi je drago da su ti nikli hibiscusi i albicija, mozes li ih slikati da ih vidim. Kod mene ce uskoro cvjetati jedna egzoticna biljka; CASSIA SENNA, jako lijepa biljka sa zutim cvjetovima, pa ako hoces, mogu ti poslati sjeme. ![]() Tako ces imati jos jednu egzoticnu vrstu, jer vidim da uzivas u posebnim primjercima biljaka. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Biljčice, prekrasne.
Kako ja tek otkrivam neke biljke, reci malo: ruselija.Trajnica, jednogodišnja, može na sunce ili... Ove sam ih godine prvi put vidjela u živo. A vidim da imaš i ti a čini mi se i Bromelija.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, zaslužuješ
![]() Slomila sam krumpiku granu pokušavajući uplesti dvije grane, ali sam je namjestila i nadam se da će zarasti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stigla suzi danas,već je posađena i nadam se da će se primiti. Hvala ti puno!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
pronašla sam po "naški" i vidjela fotke
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
vrag i Krupirku ima ih pun forum, a ja nemam pojma što je to, kako se to po "naški" zove i di je to na tvojim fotkama???
|
|
![]() |
|
na moje veliko veselje danas mi stigla bijela ruselija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Željka
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Krumpirko izgleda super!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hana, kao i uvijek lijepo i za mene prvi puta viđeno.
Krumpirka ne viđam prvi puta, ali nikada nisam vidjela tu biljku sa tako puno cvijetova.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša i Toni hvala
![]() |
|
![]() |
|
hvala Kontesa na pohvali,iznenadila bi se kak u biti imam malo mjesta za cvijeće.pasifloru budem ostavila vani,samo je budem malo zaštitila pa kak joj bude... na južnoj je strani pa ne bi trebalo biti problema |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pasiflora je fenomenalna! I krumpirko tako ljepo veliki!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovom vrtom želim stalno šetati, sad, pa opet. Tu ima toliko toga da nikad ne stignem sve pregledati, sve pet - evo mene opet za koji dan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hana pa sad mi je sve plavo pred očima...kod tebe nema čega nema, a još k tome sve je stvarno fenomenalno
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |