Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Korisnik | |
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dina, danas idem u kupovinu ali u sasvim drugom pravcu...namjerno...jer inace...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
koja bi to kombinacija bila
![]() ![]() ![]() a da se vratis po crveni aurora da ne placu jedan za drugim |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
ajme pusti me...zamalo sam danas kupila i crvenog ...
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
aurora predivni su
![]() |
|
![]() |
|
a prije dva dana sam bila tu u trgovini i nisu imali nista...dodjem jucer po jabuke i kad sam ih vidjela ovaj veliki mi je odmah zavrsio u rukama, bez sekunde razmisljanja, jedino sam jos malo gledala kojeg malog da uzmem ... stize nam Bozic....
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Aurora prekrasni su,
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
ispale mi oči, pardon, leće
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tu boju još nikada nisam vidjela,mislim kaktus sa takvim cvijetom.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Ovo je prekrasno! Dodje mi da odmah krenem u potragu! |
|
![]() |
|
alkemicar na str. 2 i lana na str. 5 ... ja mislim da su obadva bijela |
|
![]() |
|
ajd nek bude boja breskve...haha...znala sam da je neko povrce u pitanju
![]() |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Jeste, boja breskve. Ni ja nisam jos takav videla.
A ovde sam prvi put videla i beli. Neko je poslao fotografiju, ne secam se vise ko. |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Aurora prekrasni su..
![]() ![]() nisam do sada takav vidjela.... |
|
![]() |
|
ovom vecem su cvjetovi "iznutra" zuto-narancasti, a izvana ima nekakve roza prelaze...ne znam je l to boja meda ali mi je prelijep. ako ti sad kazem sta cu kupiti nece bit interesantno...ovako ces doci sutra da pogledas sta je to novo stiglo... ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
aurora prelijepi su
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Aurora, krasni su!
Ovaj veci, jel' on to ima cvet boje meda? A sta ces to sutra kupiti? ![]() |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
..
Ažurirao aurora2 - 21 Prosinac 2007 u 09:57 |
|
![]() |
|
Aurora, a, jel' tebi stigao paket?
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
slazem se sa lanom...i jedno i drugo jako lijepo izgleda....
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Vule jako je lijep i onaj isusov trn koji se vidi iz božićnjaka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |